asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek minden életterületen lassítaniuk kell februárban a kapkodás helyett, a Rákok viszont kifejezetten aktívak és impulzívak lesznek. Az Oroszlánok számára jelentős fordulatokat tartogat a tél utolsó hava, a Skorpióknak pedig eljött az idő az életmódváltásra. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Nagyon mozgalmasra sikerült január hava? A kérdés az, milyen eredményeket értél el, s ezeket tudod-e februárban kamatoztatni. Az előtted álló hetekben bátran lazíthatsz egy kicsit, ami persze nem lehet egyenlő a semmittevéssel. Érzelmek terén, munkában és tanulásban is olyan időszak következik, amikor könnyedén veszed az esetleges akadályokat és nem gátakként látod ezeket, hanem szimpla, egyszerű feladatokként. Az elmúlt két-három hónapban felgyülemlett feszültség érezhetően enyhül, felszabadulsz, így több energiád marad és jobban teljesítesz. Pénzügyeidet új alapokra tudod helyezni, ugyanis a Merkúr ebben sokat segít neked. Mindemellett megérdemled a dicséretet, amit meg is kapsz.

Bika

A zimankós február nem veszi el a kedvedet semmitől, sőt, a tavasz óvatos előjelei lendületet hoznak mindennapjaidba. Különösen anyagiak terén nyílhatnak meg előtted kedvező lehetőségek, ám bátornak kell lenned, nagyot kell álmodnod, így a vágyaidból hirtelen több is valósággá válhat. Remek változásokat hozhat ez a hónap, minden eshetőségnek járj utána, elemezd ezeket alaposan, aztán kezdd el a megvalósítást. Egy olyan ajánlat futhat be hozzád, melyre talán hónapokig nem lesz újabb példa. Szükség esetén kérj külső segítséget, jelentkezz egy tanfolyamra, merj igent mondani arra, ami eddig lehetetlennek tűnt. Ami problémás, azt rendbe hozhatod.

Ikrek

Akadályokkal lehet teli ez a hónap, bár az is igaz, hogy többet ezek közül nagyobbnak fogsz elsőre vélni, mint amekkorák azok valójában. Akad majd pár teljesen értelmetlennek tűnő vita, és ezek bizony lelkileg leterhelnek, ám te csak tarts ki, hisz semmilyen rossz periódus nem tart örökké. Még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról február közepén, ugyanakkor Ikrekként hamar kilábalsz ebből. Érdemes inkább lassan haladnod a rohanás és kapkodás helyett – bármely életterületről legyen szó. Ügyelj anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben és sportolás terén is legyél körültekintőbb. Ha van párkapcsolatod, ne keresd házon kívül a boldogságot, ha igen, akkor tegyél pontot az aktuális kötelék végére.

Rák

Kifejezetten aktív és impulzív leszel, aligha akad olyan feladat a héten, amit ne tudnál megoldani. Remek, egyben fordulatokban bővelkedő időszak következik, mindenre lesz időd és energiád. Szellemi fejlődésedre, tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra is jók ezek a napok és hetek, érdemei. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes figyelmet szentelni, ha valakivel régóta nem találjátok a közös hullámhosszt, ez februárban sikerülhet. Ösztönösen és jó időben ráérzel, mi válik hasznodra, s mi nem. Amennyiben elkötelezett kapcsolatban élsz, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, annak jöhet a vágyott szerelem.

Oroszlán

Januárban elég vegyes képet mutattál, voltál lent és fent, és bizony sokszor toporogtál egyhelyben, várva valamiféle külső impulzusra, ami lendületet ad. Ám február nem hagy neked nyugtot, eljött a változás ideje. Jelentős fordulatokat hozhat a tél legutolsó hava, használj ki minden lehetőséget és persze te magad is keresd azt, hogyan tudsz dolgokat jobbá tenni. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív irányba haladnak, s ez megnyugtat, hisz sokat dolgoztál ezért. A benned összegyűlt kételyekre válaszokat kapsz, s a feszültség is gyors ütemben oldódik. Jól teszed, ha szeretteidre és közeli barátaidra több figyelmet szánsz, hisz az év elején igen elfoglalt voltál.

Szűz

A Vénusz jótékony hatásával végre tisztánlátást biztosít számodra, s olyan helyeken és ügyekben is látni fogod a mélyen meghúzódó folyamatokat, melyeket eddig homály fedett. Jó hír, hogy érzelmi életed felpezsdül, s ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megfontolt döntéseket hozz – bármiről legyen szó. Sok mindent halogattál, féltél szembenézni a rideg valósággal, ám most még ehhez is elég bátor leszel. Saját magaddal is törődj végre többet, szánj időt kikapcsolódásra, fodrászra, igenis megérdemled a kényeztetést. Pénzügyek terén enyhe javulás jelei mutatkoznak, így szabadon engedheted a fantáziádat, s kinyithatod a pénztárcádat is.

Mérleg

Az a helyzet, hogy a Szaturnusz nem hagy pihenőidőt neked, aktivizáld hát magadat és tégy nagy lépéseket a saját fejlődésed és növekedésed érdekében. Lásd be, hogy itt van a Csipkerózsika álom vége. Kissé fájdalmas lehet az ébredés, hisz be kell lásd, nem mindenki adja vissza azt a sok jót, amit te adsz neki, s a végtelenségig nem dolgozhatsz mások helyett, - azaz ideje magadat előtérbe helyezni. Ennek egyik legfontosabb lépése, hogy sokszor mondasz nemet számodra érdektelen kérésekre, valamint bátran belekezdesz valami új dologba. Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására február remek lehetőségeket kínál.

Skorpió

Január havának legjelentősebb hibája a folyamatos halogatás volt, s most be kell látnod, ez nem mehet így tovább, a különféle ügyek tologatása, szőnyeg alá seprése nem lehet megoldás. A struccpolitikát messzire kell űznöd februárban gondolataidból, a jó dolgokat ne halogasd tovább, merd elfogadni, hogy szükséged van a változtatásra. Nélküled ez nem fog menni, te is kellesz a saját életedbe, mint főszereplő. Amennyiben módosítanál életmódodon, esetleg fogyókúrára, böjtölésbe kezdenél, vagy állást változtatnál, tudd, hogy kiemelkedően jó időszak veszi kezdetét. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, amit okos tervezéssel el tudsz kerülni.

Nyilas

Vedd számba aktuális ügyeidet, állíts fel friss sorrendet, határozd meg, mi fontos számodra és mi nem az, így egészen gyorsan meg tudod határozni, mivel kell kezdened február havát, hogy látványos eredményeket érj el. Ha kisebb vagy épp nagyobb akadályokkal kerülsz szembe, ne futamodj meg, ne lépj hátra kettőt, ne kezdj el azon tűnődni, nekifuss-e! Elvetemült merészséggel állj szembe ezekkel és győzd le mindet! Képes vagy erre! Ezen gondok megoldásához akár szeretteidtől vagy bizalmasaidtól is kaphatnál segítséget, ha kérnél, de talán egyedül is boldogulsz. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet néhány ügy, ideje rendezni ezeket is.

Bak

Februárban kicsit lassítanod kell a tempón, főleg munka és tanulás terén. Amennyiben költöznél, külföldre mennél, fontos, hogy ne siess, és ne dönts kapkodva. Légy türelmes önmagaddal és tartsd szem előtt, hogy lassan jársz, s végül tovább érsz. Emellett jelentősen több megértést és toleranciát kell tanúsítanod az életedben jelen lévő vagy most felbukkanó emberekkel szemben, ugyanis nem mindig fogod elhinni, amit mondanak, pedig valószínűleg mostanság senki nem akar téged félrevezetni. Pénzügyeid szálai kissé összekuszálódhatnak, egy váratlan kiadás okozhat némi fejtörést. Ha ez egy kölcsön lenne, melyre valaki igényt tartana, most mondj nemet!

Vízöntő

Január lendületes volt, s hasonlóra készülhetsz februárban is. Főleg az első napokban jók az esélyek arra, hogy különféle hivatalos ügyeidet jó mederbe tereld, ha van folyamatban lévő jogi ügyed, annak végére pontot tegyél. Bátran, tervezetten használd ki a Merkúr jótékony hatását, ugyanis meglepő gyorsasággal és jó eredményekkel jutsz el feladataid végére. Megnő az esély állásváltoztatásra, költözésre, adás-vételekre, anyagi jellegű ügyek helyre billentésére. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra, vétek ezt nem kihasználni. Új üzleti kapcsolatok köttethetnek, melyekből komoly haszon válhat meglepően hamar.

Halak

Mivel januárban eléggé le voltál terhelve, így egyáltalán nem fogod bánni, hogy február első fele nem tartogat jelentős változást, komoly kihívást vagy olyan akadályt, amit meg kellene másznod. A hónap második felére viszont ismét lendületbe jössz, szinte minden fényesebbnek és derűsebbnek látszik majd, s könnyebben kivitelezhetők a rutinfeladatok valamint a hirtelen asztalodra kerülő tennivalók. Gyökeresen meg kell változtatnod néhány dolgot magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és környezeteddel, ne kételkedj magadban, ne kritizálj másokat, így ez utóbbit veled szemben sem használja majd senki fegyverként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.