asztrológia üzenet tarot ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bolond, a Feltámadás és a Sorskerék lapjai gazdag lehetőségek tárházát kínálják erre a hétre. Ki ne szeretne új dologba kezdeni, egy régen sutba dobott ügyet feltámasztani hamvaiból és végre megvalósítani? Hát itt az alkalom a kitörésre, mert igenis érdemes végre kilógni a sorból.

Legyen bátorságod nemet mondani olyasmire, ami nem szolgálja a fejlődésedet és a gyarapodásodat. Merj kiugrani a mókuskerékből és gyökeresen ellentétes irányba menni, mint eddig bármikor! Merj olyasmit csinálni, amit sosem vagy csak nagyon ritkán! Mert igaz a mondás, miszerint: aki mer, az nyer! Akarsz győztes lenni? Akkor cselekedj!

A bátorság ezen a napon többszörösen kifizetődik. Olyan dolgot fedezhetsz fel, amit egy átlagos napon sosem. Olyasminek az alapját teheted le, amivel eddig még nem volt dolgod, de hát mindent el kell kezdeni egyszer – igaz?

Forrás: Szatmári Nóra, Shutterstock

Kifejezetten javallott mindent elutasítani, amit erőszakkal akarnak rád tukmálni! Menj szembe a társadalmi elvárásokkal! A környezetedben sokan hasonlóan cselekednek majd, így a legjobb túlélési eszköz, ha Te magad is eltérsz a megszokásoktól. Ezen a héten különösen!

Ha érdekel a tarot, itt olvashatsz róla, itt pedig napi tarot üzeneteket kaphatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.