asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új asztrológiai év beköszönte fontos változásokat hozhat. A Kosok váratlan anyagi lehetőségekre bukkannak, csak ki kell használniuk. A Szüzeknek pedig minden erejükre és bátorságukra szükségük lesz, hogy lemondjanak egy rossz szokásukról. A Mérlegeknek szerelmet hozhat ez a hónap. Nézd meg te is, mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A tavasz itt van a nyakadon, s bár még a szíved és a lelked néha zárva van, azért a lassan enyhülő idő újabb lehetőségeket tár fel előtted, így pedig igazán nem lehet okod panaszra. Bármerre mégy, örömmel fogadnak, ráadásul úgy tűnik, magánéleted jó irányba halad, váratlan anyagi lehetőségekre bukkansz, használd ki ezeket bátran. Amit a sors felkínál, abból vedd el a rád eső részt! Szerelemben és kellemes érzelmekben sem lesz hiány, ez pedig a párkereső Kosoknak különösen kedvező lesz. Nagyon lényeges momentuma március havának az, hogy ne keverd a pénzügyeket a szerelmi kapcsolatodba, mert az galibát okozhat!

Bika

Az új asztrológiai év beköszönte fontos időszakot jelez számodra, remek hónap lesz március, sok eredményt érsz el, a legtöbbjük pozitív lesz. Fontos, leginkább anyagi ügyekkel összefüggő döntéseket kell kimondanod, tehát ne spórold el az időt, alaposan gondold át terveidet és lehetőségeidet! Március első napjaiban a pénz iránya inkább kifelé mutat, mint befelé, ugyanakkor 17-e után jóval könnyebb lesz a helyzet, fordulhat a kocka, és elsősorban gyarapszik a pénztárcád tartalma. Gyakran tapasztalhatsz akadályokat magad előtt, amelyeket a barátok, közeli hozzátartozók segítségével könnyen és gyorsan meg tudsz szüntetni, ezért érdemes kimondanod, mi bánt, milyen kételyeid vannak.

Ikrek

A március havi égi konstellációk egészen 16-áig óvatosságra és kellő körültekintésre figyelmeztetnek – hát ne kapkodj, ne rohanj, inkább légy türelmes, és a nagy döntésekre kivételesen bátran aludj egyet! Az új asztrológiai év beköszöntének időszaka kevésbé kedvez a nagy befektetéseknek, ha most adnál el vagy vennél meg valamit, azt vagy nagyon járd körbe, vagy halaszd el pár hétig a végső döntést. Bár a közérzeted lényegesen javul februárhoz képest, ám csak áprilisban érsz ismét csúcsra. Március utolsó napjaiban végre ismét nyitott leszel új érzelmek befogadására, és sokan kereshetik most a kegyeidet.

Rák

A tavasz lassú, de biztos beköszöntével meglepően sok váratlan, ugyanakkor sürgősen megoldandó élethelyzettel kell szembe nézned, s bizony nem lesz ritka, hogy leterheltséggel és nehézséggel teli napok várnak rád. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy épp anyagiakról, bőven van mit tenned, és van min módosítanod. Az aktuális feladatok a szokottnál jobban lekötik idődet. Légy a kelleténél óvatosabb, mert nem csak érzelmi szinten inoghatsz meg, hanem akár több kiadásod is lehet a tervezettnél. Ezzel ellentétben társasági életed előtérbe kerülhet március második felében, sok új ismeretséget szerezhetsz. Szingliként 24-e után a szerelem garantáltan megérint, párban élőként elmerültök az érzelmek tengerében.

Oroszlán

Március első felében adódhatnak olyan helyzetek és körülmények, melyek erős kettősséget mutatnak, s az ezek által kialakuló végletességek nehéz pillanatokat hozhatnak életedbe. Ám, te egy belevaló Oroszlán vagy, s mindig vannak rejtett tartalékaid, melyek átsegítenek a nehézségeken. Hivatalos ügyeid intézését inkább halaszd el a hónap végére, vagy akár áprilisra, hidd el, nem veszítesz ezzel semmit. A hónap elején hiszékenyebb lehetsz a kelleténél, így csalódás érhet, s egyet tehetsz... megtanulod a leckét. Szerencsére a kocka fordul, március 17-e után az élet világosabb, örömtelibb oldalán találod magadat.

Szűz

Itt az ideje, hogy tükörbe nézz, és átgondold az elmúlt időszak eseményeit, tetteit, eredményeit és esetleges kudarcait. Az önértékelés hasznos dolog, főleg márciusban. A rossz szokásaidról való lemondások óriási előnyt kínálnak számodra, vajon lesz bátorságod búcsút inteni valaminek? Fontos, hogy legyél kellően türelmes önmagaddal és környezeteddel, a vitákat messzire kerüld el. Ha nem megy minden könnyedén, attól még ne érezd azt, hogy a szerencséd elhagyott. Családi kapcsolataidban sok konfliktus adódhat, így érzelmi életed nem lesz nyugodt. A hónap második felében anyagi segítséget kaphatsz egy régi cél eléréséhez.

Mérleg

A Vénusz szárnyai alá vesz téged, s március havának teljes egészében bármikor segítségedre siet. Több alkalommal is arra hívja fel majd a figyelmedet, hogy szánj több időt családodra, barátaidra, sőt, akár a kollégákra is, főleg, ha látod, bajban vannak! Jelentős dolgok várhatóak szívügyek terén, ha még nem kötelezted el magadat tartósan, akkor most megtalálhatod az igazit. Járj nyitott szemmel, figyeld a jeleket, ne utasíts vissza senkit, mert nem tudhatod, hogy egy esetleges zord külső mögött mi is bújik meg valójában. Március második felétől fellélegezhetsz a munka és egyéb kötelezettségek terhei alól, mert minden sokkal könnyedebben megy majd.

Skorpió

Ez a Te időd, március hava a lehetőségek tárházát kínálja fel számodra. Kiváló hónap, bármit megvalósíthatsz, bármit le is rombolhatsz, csak tedd ezeket a dolgokat tudatosan, ne kapkodva és logikátlanul. Sok egyéb mellett tudnod kell azt is, hogy közlekedés, sportolás vagy egyéb – mozgással együtt járó tevékenységek során, - körültekintőnek kell lenned, ugyanis kisebb balesetveszélyekre figyelmeztetnek az égiek, meglehet, hogy Mars nem lesz veled kíméletes március 11-éig! Pénzügyek terén viszont felemelkedésre adódik mód. Számos szerencsés lehetőség adódik, amelyeket inkább passzívan használsz fel, mint aktívan. Néha nehezedre eshet nyíltan kiállni a saját érdekeidért, mégis jól boldogulsz.

Nyilas

A Merkúr és a Mars nagyon erőteljes hatással lesznek mindennapjaidra március folyamán. A Merkúr a kommunikációs csatornáidban tehet kárt átmenetileg, s úgy érezheted, többet mondasz mindig és mindenkinek a kelleténél. Később jössz majd rá arra, hogy fontos volt ez a többlet kommunikáció és segítette a jobb és könnyebb megértést. Alkalmanként úgy érezheted, családi és munkahelyi problémáid a szokottnál jobban nyomják a válladat, s a Mars generálhat pár vitát szeretteid és közted. A hónap második felében megkönnyebbülhetsz, a terhek csökkennek, gyorsabban haladsz utadon. A hónap utolsó napjaiban munka és karrier területén jöhetnek sikerek és elismerések.

Bak

Figyelj önmagadra, cselekedeteidre, környezeted tagjaira, a kapott információkra, mert ezeket folyamatosan rendszerezned kell ahhoz, hogy helyt állj mindenhol a tavasz közeledtével. Március első napjaiban légy sokkal körültekintőbb közlekedés, valamint sportolás terén, mert egy picit nő a baleseti rizikófaktor. A munkahellyel, karrierrel összefüggő változások kedvezők rád nézve, különösen a hónap utolsó harmadában. Barátokra, támogatókra mindig számíthatsz, ám a segítséget, tanácsot érdemes kérni, nem csak várni. Kicsit befele fordulóbb lehetsz, épp ezért is nagyon jó időszak ez egy kis lazításra.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy alaposan átértékeld a függetlenséghez kapcsolódó viszonyodat, s változtass pár dolgon. Ha erre képes vagy, kellemes változások indulnak el életedben, a lelki és szellemi fejlődés garantált. Összességében jól és fordulatosan alakulhatnak a mindennapjaid, legfőképpen a szerelmi életed, különösen, ha még keresed a Nagy Őt. A Vénusztól pozitív támogatást kapsz, mely sok örömöt és szórakozási lehetőséget kínál számodra. Használj ki minden adandó alkalmat az ismerkedésre, nagy meglepetésben lehet részed. Munkád, karriered, vállalkozásod terén is fontos, pozitív irányú változások veszik kezdetüket.

Halak

Márciusban nő a napsütéses órák száma, s ezzel arányosan többet mosolyogsz, s egyre jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Ugyanakkor azt is észre fogod venni, hogy egyre több és több tennivalód akad nap nap után, munkád, karriered vagy a tanulás teljesen lekötheti az idődet. Komoly feladat lesz megtalálni az egyensúlyt a családod, a barátaid és a munkád vagy az iskola között. Próbálj több időt társaságban tölteni, ez sok hasznot hozhat neked. Összességében jól alakulnak anyagi, munka- és magánügyeid, nincs mitől tartanod! Itt az ideje, hogy önmagaddal is foglalkozz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.