asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok remek hétvége elé néznek, csak azt kell tenniük, amit szeretnének: bátran kitombolhatják magukat. Az Ikreknél a spontaneitásé lesz a főszerep, meglepő helyeken köthetnek ki, az Oroszlánok pedig hódítók lesznek ebben a két napban, az égiek fogják őket támogatni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Minden dicséretet megérdemelsz, hisz előrelátó voltál, időben kitaláltad és megszervezted a hétvégi programot, s ennek megfelelően rugalmasan hagytad magad mögött a hét munkás részét a pénteki nappal. A kikapcsolódás és a felüdülés garantált, bátran tombold ki magadat úgy, ahogy az számodra örömöt ad. Kedveseddel összebújni, vagy megtalálni az igazit? Nos, bármilyen terved is legyen, a Vénusz kinyitja lelked és szíved kapuit, így észre fogod venni azt, ami elégedetté tesz. Örülj az ismerkedés lehetőségének, de a régi barátokat se hagyd cserben. Csináld mindig azt, amihez épp kedved van.

Bika

Ez a hétvége csupa érzelem és romantika lehet... ha hagyod! A szenvedélyt sem tudod majd lecsillapítani, de nem is kell! Készülj arra, hogy itt és most bármi megtörténhet. Ha van kedvesed, azért! Ha nincs, akkor ez változhat végre! Erőteljesen vonzod magadhoz az ellenkező nemet, csak egy csinos ruhára, valamint csábos mosolyra lesz szükség. A szerelem és a szenvedély középpontba kerülnek, semmi más nem fog érdekelni, mint a hódítás lehetősége, s hagyd magad, ha téged kebelezne be valaki! Felejtsd el az otthoni kötelezettségeket! Jár neked két rokonmentes nap.

Ikrek

Végre hétvégét mutat a naptár? Nem kell titkolnod, hogy nagyon vártad! Itt van, hát élvezd! Igen, megérdemled, hogy a vágyaid szerint alakuljon minden, jó legyen a társaság, valamint a programok. Jó az, ha beismered, inkább nyugalomra és pihenésre áhítozol, a munkát pedig messziről el akarod kerülni. Megnő az esély arra, hogy váratlan vendégek állítsanak be hozzád. Amennyiben ezt el szeretnéd kerülni, hát lépj le otthonról még pénteken. Légy spontán, mondj igent, ha hívnak valahová, vagy csak ülj be a kocsiba vagy egy vonatra, s menj, amerre a szíved visz. Meglepő helyen köthetsz ki, remek emberekkel hoz össze a sors.

Rák

Ez a hétvége minden lesz, csak csendes, nyugodt és békés nem. Elsősorban különféle otthon felgyűlt feladatnak szeretnél a végére járni, ami természetesen dicséretes dolog, ugyanakkor ez igencsak kimeríthet, s a végén nem lesz kedved elmenni sehová, pedig vannak, akik téged várnak valahol. Szombat este érdemes kimozdulni, s kissé megbolondulni, kirúgni a hámból. Neked is jogod van a szórakozáshoz, s leginkább akkor indulj útnak, ha még keresed a Nagy Őt. Ha már elkötelezted magad, akkor engedhető meg csak az a luxus, hogy csendben, édes kettesben otthon maradjatok.

Oroszlán

A Jupiter felpörget, a Vénusz hódításra ösztönöz. a Merkúr – a könnyed kommunikáció segítségével – bevonzza számodra a szerelmet. Még akkor is megtörténhet ez utóbbi, ha már elkötelezted magadat valaki mellett. Szombaton feltétlenül mozdulj ki otthonról, kötelező csinosan felöltözni, kiruccanni, szórakozni! Menj társaságba, ismerkedj, beszélgess, tapasztalatokat szerezz, s jól érezd magadat. Kötelező az éjszakázás, a mulatás feledtet veled minden aktuális problémát. Elképesztő tempóban pörögnek az események, jöttök-mentek, lehet, hogy több szórakozóhelyet is felkerestek. Épp ezért vasárnap csendesedj el, és lógasd a lábaidat.

Szűz

Úgy véled, hiányzik valami a mindennapjaidból, de vajon mi az? Hol leled meg? S hogyan lehet változtatni a jelen helyzeteden? Ha van kedvesed, akkor elsősorban ott keresd a baj forrását, talán ideje átgondolni, mit is akartok egymástól, mik a közös tervek, vannak-e egyáltalán jelenleg ilyenek. Ha együtt tervezitek a jövőt, akkor sürgősen át kell beszélni a teendőket. Ám, ha még keresed az igazit, akkor hirtelen toppanhat be életedbe a szerelem, rád tör, elvakít, bekebelez. Egy feladatod van: elhinni, hogy ez itt a valóság, nem pedig valamilyen fikció. Mindenképp érkezik a változás életedbe.

Mérleg

Tele vagy energiával, a hangulatod emelkedett, és hódítani szeretnél – akár egy hegycsúcsot, akár egy szívet. Hab a tortán, hogy hatalmas adag merészség is beléd bújik a hétvégén, ami tovább turbózza a kedélyállapotodat, így pedig meglepő dolgokat cselekszel meg. Ezen a hétvégén időd jelentős részét a szenvedély és a vehemencia uralja, ez pedig jót és elégedettséget hoz számodra. Bármi kerüljön fókuszba, azt csakis teljes erőbedobással fogod megtenni. Az előzőek mellett a harmónia is körbeölel, hát élvezd! Párkeresőként próbálgasd a szárnyaidat, s figyeld meg, hogy nem marad viszonzatlan az igyekezeted.

Skorpió

Fárasztó napokon vagy túl, s kivételesen azt sem kell eltitkolnod, hogy nyűgös vagy kissé. Érzed, hogy muszáj kimozdulnod otthonról, el kell menned valahová, ahol egy kis csend és béke ölel körbe. A tűréshatárod szélére értél, arra is hajlamos lehetsz, hogy semmitmondó dolgokban is a rosszat vagy a hibát keresd. Ne tedd, ezzel lesüllyedsz a felemelkedés helyett. Ne rontsd el a hangulatot! Se a sajátodét, se másokét! Találj örömforrásokat, szórakozz, s csak arra koncentrálj, ami épp történik veled és körülötted. Képes vagy vasárnapra feltöltődni.

Nyilas

Csuda tudja miért, de úgy tűnik, késlekedik a hétvégi, emelkedett hangulat, sokkal inkább a hétköznapi gondolatok és ügyek gyötörnek szombaton, így pedig elterelik el figyelmedet családodról és a tervezett programokról. A munkád, esetleges vállalkozásod, vagy egy személyes ügy terhe nyomaszt? Nos, mivel úgysem tudod ezt a gondot megoldani ezen a két napon, hát kapcsolj ki, szórakozz, menj társaságba, a többivel ráérsz hétfő reggelig – akár hiszed, akár nem. Ha nem pihened ki magadat, ha nem vezeted le valahogy a feszültséget, annak komoly kárát láthatod. Ugye ezt nem akarod?

Bak

Valami nyomaszt pénteken? Szerencsére a feszültség oldódik szombaton, így az egész hétvégéd jól alakul. Teljesen felszabadulsz, lenyugszol, békére lelsz, aztán ezt az érzést másokra is átragasztod. Mindegy, hogy az egyedüllét mellett döntesz, netán társaságot keresel magadnak, a lényeg, hogy biztosan jól fogod magad érezni, akárhol tartózkodj majd. Az egész heti hajtásból eredő kimerültségedre gyors gyógyír a minőségi alvás, a finom ételek, valamint a napfürdő. Csak akkor maradj otthon, ha van kerted, vagy legalább egy teraszod, ahová kiülhetsz. Gondold át már most a nyári terveidet, akár a szervezést is megkezdheted.

Vízöntő

Ahelyett, hogy észrevennéd, nyakadon a hétvége, inkább kitalálsz magadnak valami extrém feladatot, különleges tennivalót, nehogy letehesd a lantot... Ez pedig a szabad óráid egy részét biztosan kitölti. Tényleg erre vágysz pihenés helyett? Nem baj, ha szombaton kedved támad rendet rakni a szekrényedbe, a padláson vagy épp a pincében, de ne ez legyen fókuszban! Mozdulj ki otthonról, nyitva vannak a strandok, és talán a Balaton vize is fürdésre alkalmas. Június van, azaz nyár! Ne akard ezt másnak vélni, mint ami! Meleg van, élmények várnak rád, de csak a házon kívül!

Halak

A hét eddigi része zsúfolásig volt tennivalókkal, és gyakorta stresszeltél is. Szerencsére akadt benne alkalmanként zűrzavar is, ami felébresztett az álmodozásból, és remek megoldásokra leltél a problémás ügyekkel összefüggésben, Az előbbiek miatt megérdemled a pihenést, a kikapcsolódást. Mindenképpen menj társaságba, ismerős vagy ismeretlen emberek közé, a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, a négy fal közül, és keress olyan helyet, ahol táncolhatsz, és levezetheted az esetleges feszültséget, ami felgyűlt benned. Nyugodtan ereszd el magad, belefér egy kicsivel több alkohol is, de ne lépd át a határokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.