asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára eljött a cselekvés hónapja, minden változtatás nagyszerű eredményeket fog hozni. Az Ikrek hetei is mozgalmasan telnek majd, és eljön a várva várt siker is, de a Rákoknak sem lesz idejük a pihenésre, a sok tüsténkedés pedig pozitív történéseket eredményez majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Örömteli, összességében sok jó eredményt hozó időszak vár rád, a bolygók mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg nyugalmadat, békédet, valamint terveid megvalósítását. Mindenki örül, hogy mennyire kiegyensúlyozott leszel. Ha eddig elmaradtak volna életedből a kiemelkedő sikerek, jelentős dicséretek, akkor most karrier és szerelem terén egyaránt babérokat arathatsz. A viták és feszültségek szerencsére elkerülnek, energiáidat kiválóan tudod felhasználni életed különféle területein. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd aktív pihenéssel, jó programokkal, hisz ez rád fér!

Bika

Már június utolsó napjaiban is pontosan érezhetted, hogy folyamatosan akadályok állják utadat, és valahogy még a könnyebbeket sem tudod megugrani. Így július eleje is leterhelő lehet, aztán szerencsére a hónap közepén fordul a kocka. Addig is alkalmanként hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, pesszimizmusra, különösen munka és tanulmányok terén. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, a régi berögzöttségek akadályoznak bármiben. Nem lesz időd tartalmas pihenésre, ezt halaszd augusztusra. Most cselekedni kell, változtatni, mert minden, amin most módosítasz, az hamarosan nagyszerű eredményeket fog hozni.

Ikrek

Már július első hete is meglepően mozgalmasra sikeredik, gondok és leterhelő pillanatok nélküli napokat élsz át, a siker sem marad el, sokan dicsérnek majd. A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel – és ha bárki arra kér, nyomd be a stopgombot, neked eszed ágában sem lesz ezt megtenni. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól taktikázol, és kihasználod a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat jelentős, egyben átütő fordulatot. Amennyiben magányos vagy, már a hónap első harmadában is fogadd el a randi meghívásokat.

Rák

Tele leszel életkedvvel, energiával júliusban. Szinte fáradhatatlan vagy, no és persze szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni, aminek bizony ideje van! Ebben új ötleteid is segítségedre lesznek, merj inspirálódni, és kilépni a komfortzónádból. Összességében mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak előtted, sokat tüsténkedsz, aligha lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meg lesz a pozitív eredménye is. Elérkezett arra is az idő, hogy alaposan és mélyen áttekintsed, s akár módosítsad különféle emberi kapcsolataidat - családoddal, barátaiddal, kollégáiddal. Ha most készülsz szabadságra, akkor próbálj ehhez olyan célpontot keresni, ahol csend és béke vesz körül.

Oroszlán

Július legelején nagyon alaposnak és körültekintőnek kell lenned, figyelj vérmérsékletedre, ugyanis hajlamos leszel a morgolódásra, felesleges konfliktusok generálására. A Mars negatív energiája kellemetlenül hat rád és mindennapjaidra. A hónap többi részében picit nyugodtabb leszel, ám a robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás rendszeresen megjelenik döntéseid és feladatvégzésed során. Lassan járj, tovább érsz! Sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet munkahelyeden és magánéleti téren egyaránt. A tudatosság, az eltökéltség, a béke keresése sokat segíthet abban, hogy elkerüld a konfliktusokat, és békében teljenek a napjaid.

Szűz

Erő, energia és óriási lelkesedés jellemez július szinte minden napján, pedig a pihenésre is időt kellene szánni. Ezt a kellemes hatást köszönd a Jupiter pozitív energiáinak, sütkérezz a dicsfényben és fogadd az elismeréseket, miután jó dolgokat hoztál létre. Kiemelten fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül kitépj és átformálj, ha kell, akár meg is szüntess ezt-azt! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot és az ismeretlen felé kacsintgatsz. Szerencsés helyzetben vagy, mert környezeted is támogat. Maradj hű önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében. Csakis előre nézz!

Mérleg

A nyár kellős közepe arra fog ösztönözni, hogy alapos önvizsgálatot tarts, mihamarabb felvedd a kapcsolatot belső éneddel, és valamiféle szűrőt alkalmazva kitaláld, mi az, amiben jó vagy, s mi az, amit mostantól hanyagolnod kellene. Érdemes őszintén kiértékelned önmagadat és másokhoz való viszonyodat. Ezzel a lépéssel önbizalmad és önbecsülésed is jelentően megerősödhet, nem utolsó sorban pedig új élményekben lehet részed. Július utolsó napjai kellemetlen helyzeteket hozhatnak, mert aktivitásod mellett pesszimizmusod is megnőhet. Ne hagyd, hogy semmitmondó dolgok túlzottan eluralkodjanak rajtad! Mosolyogj többet!

Skorpió

Meglehetősen sok kérdést vet fel július hava, okos döntésekre van szükség, és a megfontoltság nélkülözhetetlen lesz számodra. Adódik részed kellemesben és kellemetlenben egyaránt, ám mindenben meglátod a tanulnivalót. Jókedv és nehézség váltakozva lesznek jelen napjaidban. Zűrök léphetnek fel emberi kapcsolataidban, érzelmek terén meginoghatsz. Ezek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, melyeket most nem lesz könnyű kezelni. Így jól teszed, ha alaposan meggondolod, kinek, mit mondasz, mert bár nem szándékosan, de megbánthatod szeretteidet, ismerőseidet. Ahogy közeleg a hónap vége, csökken a feszültség – s ez jó.

Nyilas

Attól, hogy nyár és meleg van, még épp ugyanúgy meg kell oldanod a napi tennivalókat. Életed egyetlen pillanatra sem áll meg, sőt, most meglepő lehetőségek nyílnak meg előtted. Július második felében több ajánlat is érkezik hozzád, nem kell mindent elfogadni, de valamire feltétlenül bólints rá. A döntésben segítségedre lesz környezeted is. Módod nyílik arra is, hogy kamatoztasd megszerzett tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott mindenre. Munkahelyeden, vállalkozásodban több siker is vár rád. Szerelem terén is pozitív irányba fordulnak dolgaid, főleg akkor, ha még keresed a nagy Őt!

Bak

A nyár dereka összességében kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik, szerencsésnek érezheted magadat, mert a komoly gondok elkerülnek, s ha adódik is megoldandó feladat, azt könnyedén letudod. Váratlan lehetőség csöppenhet az öledbe anyagiakkal kapcsolatban, merj bátor lenni, befektetni, eladni és venni. Használj ki minden adódó alkalmat, amely fejlődésedet segítheti, megéri kockáztatni. Különösen július első fele alkalmas arra, hogy fordíts életed eddigi irányán és tempóján, ebben támogatókra találsz családtagjaid és barátaid körében is. Ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy végre megérkezzen...

Vízöntő

Nehezen birkózol meg a magas hőmérséklettel, jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán, s ez nem feltétlenül csak az időjárásnak köszönhető. Ám Vízöntőként egyetlen pillanatra se csüggedj, július hava inkább annak kedvez, hogy saját, alapvető szükségleteiddel törődj, s ha teheted, menj el hosszabb szabadságra, vagy mélyedj bele egy önfejlesztő képzésbe. Bár mindent összevetve jól alakulnak ügyeid, de a kiemelkedő lehetőségek a nyár végére tolódnak. Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, légy türelemmel, mert ami késik, nem múlik... Lég nyugodt, minden épp akkor történik, amikor annak helye és ideje van.

Halak

Nehézkes, fizikailag és szellemileg is igencsak leterhelő hónap lesz július hava. Nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek segítik terveid megvalósítását. Rendszeresen felbukkannak kisebb-nagyobb problémák, melyek kikezdik jókedvedet, s összegubancolhatják életed szálait. Ez a nyári hónap gyengítheti már meglévő párkapcsolatodat, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Épp ezért ne siess el semmilyen döntést, a kapkodás nem visz közelebb a vágyaidhoz. Szerencsére július 12. után minden visszakerül a normál kerékvágásba, így legalább eddig odázd el a problémák megoldását, mert bár nem jó taktika a struccpolitika, most mégis beválik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.