asztrológia ezoterika heti horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára ez a hét izgalmas és mozgalmas lesz, csak élniük kell a felkínált lehetőségekkel, de az Oroszlánok is jó időszak előtt állnak: anyagiak terén kedvező fordulat adódik, ha kihasználnak minden alkalmat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ha teheted, menj sürgősen szabadságra! Ez nem móka, hanem egy megvalósítandó feladat. Ne juss el odáig, hogy teljesen elfáradsz, s hibát hibára kezdesz halmozni. Ha maradsz, és kitartasz a sztahanovista címért folytatott versengésben, akkor – bár nyersz -, de egyben komoly veszteség is érhet. Hiába mutat a naptár júliust, tanulmányaid terén komoly problémák akadályozhatnak abban, hogy előrébb lépj a haladás útján. A bolygók kellemetlen hatását úton-útfélen érezni fogod, épp ezért lenne szükség azonnali kikapcsolódásra, úgy, hogy bátran halaszd el a nehéz feladatokat jövő hétre. Hidd el, jó, ha rendezed a soraidat, és megújultan futsz neki a következő hétnek.

Bika

A hét első két napján – bár jó a kedélyállapotod – nincs sok kedved dolgozni, inkább lógatnád a lábad, s álmodoznál a közeli és távoli jövőről, tervezgetnéd a nyár további részét, vagy csak szemlélnéd világot. Tulajdonképpen megteheted, ugyanakkor ne feledd, hogy akad bőven tennivalód, melyeket senki nem fog helyetted megoldani. Ahogy közeledik a nyár dereka, csak még több feladat érkezik, s a legtöbbje azonnali cselekvést kíván. Szerencsére a feszített munkatempó most előnyödre válik, ám kerüld el a felületességet, légy alapos! Figyelj az apró részletekre is, mert ha nem teszed, elcsúszhatsz a banánhéjon. És persze ne feledd, hogy önmagadra is szánj időt!

Ikrek

Kedvező napok követik egymást, ötleteid sok embert lenyűgöznek, merész leszel és motivált, így pedig akad majd olyasvalaki, aki nemcsak szavakkal, hanem akár erkölcsi, vagy épp anyagi támogatással szívesen előrelendít téged a céljaid felé. Szabad utat kapsz, a megvalósítás sebessége tőled függ, ám ez nem jelent időhúzási lehetőséget, épp fordítva! Az égiek most dupla sebességhez adnak inspiráló energiákat. Nem árt azzal is tisztában lenned, hogy ha igénybe veszel valamilyen külső segítséget, akkor még kreatívabban valósulhat meg a terved. Épp ezért kérj bátran tanácsot bizalmasaidtól. Kiemelkedő sikerekre és pozitív eredményekre számíthatsz.

Rák

Ez a hét izgalmas és mozgalmas lesz, élj a felkínált lehetőségekkel. Életed több területén is lehetőség nyílik a változtatásra. Tágíthatod szellemi horizontodat, növelheted erőnlétedet, és feljebb léphetsz a ranglétrán, ha erre vágysz. Figyeld az eseményeket, ugyanis gyorsan kell reagálnod mindenre. Csakis rajtad múlik, hogyan lépsz, bátor leszel-e, és milyen gyorsan sikerül kihasználnod az adandó alkalmakat. Régi terveid most szabad utat kaphatnak, hát valósítsd meg egyiket, másikat, sokat – amennyihez kedved van. Személyes vonzerőd és pozitív energiád hozzásegít ahhoz, hogy most szinte mindenkit a magad oldalára állíts, és bezsebeld a jogos elismeréseket.

Oroszlán

Már rég vártál egy energikus, kihívásokat rejtő hétre? Itt van, hát élj vele! Valamely régi terved megvalósítása időszerűvé válik, és segítséget is kapsz, ha kérsz. Persze egyedül is elboldogulsz, azonban ne feledd, akad olyan ember, aki azonnal ugrik és támogat, ha erre szükséged lenne. Már hétfőn, korán reggel fuss neki a nagy feladat meghatározásának, aztán a fontos lépések meghatározásának, így hamarabb végzel, s gyorsabban magadénak tudhatod az eredményeket, végül a sikert magát. Anyagiak terén kedvező fordulat adódik, használj ki minden alkalmat, ritkán segíti a Jupiter az utadat ilyen hátszéllel. Jusson eszedbe: aki a kicsit nem becsüli, a nagyot sem érdemli!

Szűz

Nem ritka, hogy van benned tűz és hév, de azért mégiscsak egy Szűz vagy – igaz? Ezekben a napokban kizárólag alapos megfontolás mellett, valamint ügyes mérlegeléssel tudod lehetőségeidet jól használni. Ne kapkodj, ne siess, mindenre szánj elegendő időt. Ha kellően körültekintő leszel a héten, akkor jelentős lépést tehetsz a sikeresebb és biztosabb jövő irányába. Megérdemled a sikert és a jó eredményeket, és a Jupiter is ad ehhez erőt és kitartást. Fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükséged, sem munkádat, sem saját vállalkozásodat nem tudod úgy irányítani, ha az utolsó pillanatra hagyod a különféle döntések meghozatalát. Most ne hagyj figyelmen kívül egyetlen apró részletet sem!

Mérleg

Nyugalom, türelem – e kettő kell neked ezen a héten. Tarts ki, még akkor is, ha a hétfői és a keddi napok túl leterhelők vagy egyenesen lehangolók! Ne törd a fejedet jelentős változtatásokon! Ne rohanj fejjel a falnak - azzal csak magadnak ártanál. Szemlélődj és elemezz, s csak olyasmibe vágd a fejszédet, amit kockázatmentesnek vélsz. A heti bolygókonstellációk nem kedveznek a nagy fordulatoknak, az elhamarkodott döntéseknek, akkor különösen nem, ha az még pénzügyekkel is összefügg. Nincs még itt az ideje új vállalkozás megkezdésének, költözésnek, vételnek, vagy éppen munkahelyváltásnak. A türelemnek van most itt az ideje. Maradj mértéktartó és visszafogott. Megéri.

Skorpió

Hétfőtől csütörtökig döcög, lassul, bonyolódik – valahogy nem kerül semmi a helyére. Sok türelmetlenségre okot adó pillanat okozhat kellemetlenséget neked. Alkalmanként úgy érezheted, ellep a munka, szinte saját magaddal sem tudsz lépést tartani. Túl sok kötelezettséget vállaltál magadra - ismerd be! Az ezekkel járó gondokat egyre nehezebben viseled, ami nem csoda, ám ebben te magad is hibás vagy. Néha jól tennéd, ha kimondanád: „köszönöm, nem"! Azt a fránya nem szócskát azért találták ki eleink, hogy néha bevesd saját védelmedben. Egyszerűen nem szabad ennyi mindent felvállalnod, igenis be kell látnod, hogy a nap neked is csak 24 órából áll. Hétvégre rendeződik a helyzet.

Nyilas

A meleg időjárás most nagyon kedvedre van, dolgozni viszont egyáltalán nem óhajtasz. Hát kapcsolódj ki, menj szabadságra – összességében ez a legjobb választás. Ám, ha ez abszolút kizárt, akkor legalább a megszokottnál kevesebbet, de feltétlen tegyél le valamit az asztalra. A sok felvállalt feladat miatt egyszerűen fáradt vagy, így fizikai és szellemi kapacitásod is jóval az elvárt szint alatt van. Kialakulhatnak körülötted váratlan vitahelyzetek, lesznek olyan pillanatok, amikor nem is érted, mi történik körülötted és miért. Nehezen tudod követni az eseményeket, annyira gyorsan változik most minden. Negatív hatással lesz rád a Plútó, így ezen a héten ne hozz lényeges, sem hosszú távra szóló döntéseket.

Bak

Jó kedvű vagy, mosolyogsz, örülsz szinte mindennek, és ez bizony jó, mert így az egész hét hangulatát megalapozod. Szerencsés vagy, tele erővel, energiával, az égiek munkára, cselekvésre sarkallnak, és ez akkor is igaz, ha a szabadságodat töltöd. Ez utóbbi esetben biztosan te leszel az összetartó erő és a szervezője a különféle programoknak. Ezt a kellemes hatást leginkább a Merkúr komoly aktivitásának a hatására éled meg, de használd is ki az éltető erőket! Szerencsére tenni akarásban nem lesz hiány, így minden önként vállalt, vagy rád testált feladatot jó eredménnyel lezársz. Időszerű azokra a dolgokra is összpontosítanod, amelyek már régóta húzódnak, de többször a szőnyeg alá seperted azokat.

Vízöntő

Kapaszkodj meg valamiben, hogy el ne vigyen az ár! Aligha fogsz tudni lábat lógatni a napokban, sok tennivalód akad, talán több is a kelleténél. Annyi dolgod lesz, aminek a fele is elég lenne máskor, hogy kifáradj, és idő előtt bedobd a törölközőt. Hirtelen fordulhat veled egy nagyot a világ, különösen anyagi ügyeket érintve okozhatnak meglepetést ezek a napok. a Jupiter váratlan támogatásával komoly változás ígérkezik karriered területén, egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában. Ha netán vállalkozásod van, akkor új ügyfél érkezik, akit nem szabad elszalasztani. Ne utasíts vissza semmilyen ajánlatot, még akkor sem, ha aprónak tűnik. A kicsiből lesz majd a nagy!

Halak

Nagyon figyelj a héten érkező hírekre és impulzusokra, s emellett ösztönös megérzéseidre se legyints! A belső hangod nagyszerű dolgokat súg meg remek időben, és ezek a különleges üzenetek sokat segíthetnek abban, hogy könnyebben boldogulj a leterhelő hétköznapok során. A hétfői nap egyszerű, de a kedd nagyon leterhelő lesz, s csak csütörtöktől enyhül a nyomás. Muszáj összpontosítanod és kellő figyelmet szentelned munkádnak, kiemelten a rutinfeladatoknak, emellett pedig azoknak az embereknek is, akik segítségedre lehetnek, ha valahol megakadsz. Több örömteli helyzet is eléd tárul a héten, s az ezekből gyűjtött tapasztalat később lesz igazán nagy hasznodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.