asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákokra számos váratlan, érdekes, egyben hosszú távra előremutató esemény vár, a Mérlegek életébe pedig sok érdekes és jelentős változást hozhat a következő pár nap. A Nyilasok fáradhatatlanok lesznek, mindenre jut elég idejük és energiájuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Kilátásokkal, változásokkal teli napok követik egymást, élvezni fogod minden percét az életednek! Az előtted álló héten bármit elérhetsz, amit szeretnél, munkában, karrier vagy épp szívügyek terén, ugyanakkor semmi sem pottyan az öledbe! Cselekedni neked kell, ezért cserébe az égiek garantálják, hogy folyamatos energiautánpótlást biztosítanak számodra. Tele leszel lendülettel, ötletekkel és dinamizmussal, könnyen lenyűgözöl másokat, és motiválod az embereket. Minden nap, még hétvégén is rendelkezésedre állnak a megfelelő eszközök is: intellektualitás, gyors gondolkodás – hát kell ennél több? Bátran cselekedj meg olyasmit, amit eddigi életed során tán sosem.

Bika

Bonyodalmakra kell felkészülnöd, viták kereszttüzébe kerülhetsz a hét folyamán úgy, hogy igazából nem adsz okot arra, hogy bárki rád mutogasson, netán számon kérjenek rajtad valamit. Vad ellenkezés helyett gondolkozz, és látni fogod, két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy messzire futsz, és inkább vállalod, hogy gyávának neveznek. Másodjára maradhatsz, de akkor sem emelheted fel a hangodat, kizárólag a türelem és a kedvesség vezethet jó eredményre. Melyiket választod ezek közül? Jó hír az, hogy képes leszel okosan dönteni, az égiek támogatnak majd. Csütörtökön letisztul előtted minden, és bár már nem kacsintgatsz új kihívások felé, mégis beérkezik egy hír, ami cselekvésre fog sarkallni...

Ikrek

Régi vágyad, hogy végre valami szokatlan dolgot tégy, akár azon az áron is, hogy elrugaszkodsz a földtől, mellőzve a szabályokat, és szárnyalhass kicsit. Valamilyen pozitív változás biztosan útnak indul ezen a héten – akár munka, karrier, emberi kapcsolataid terén is csoda történhet. Szeretnél egy kis friss levegőt szívni, új dolgokat kipróbálni, bátran felfedezni az ismeretlent? Semmi akadálya! Erőlködés nélkül jutsz több szabadsághoz, még több lehetőséget kínál számodra a sors, mint a közelmúltban bármikor. Szabad utat engedhetsz a vágyaidnak. Emellett légy kicsit türelmesebb és elnézőbb azokkal, akiket gátnak vélsz fejlődésed útján! Ők nem akadályok, hanem megoldandó feladatok.

Rák

Ezekben a napokban számos váratlan, érdekes, egyben hosszú távra előremutató esemény történhet veled és körülötted, melyek rávilágíthatnak arra, hogy bizony igen magas falakkal veszed körül magadat, és ezeket ideje lenne lerombolni. Tisztában vagy a saját lehetőségeiddel és képességeiddel, mégsem használod ki azokat eléggé. Ezen a héten lesz módod megcsillogtatni a tudásodat. Most bármilyen problémádat, gondodat, nyűgödet megoldhatod, csupán lendületet kell venned. Duráld neki magadat ügyeid rendezésének. Milyen jó indokod van erre? Az, hogy régóta húzódó témák is tornyosulnak az asztalodon, melyek teherként nyomják a válladat. Hidd el, megéri bátornak lenni!

Oroszlán

A hét első fele nem lesz könnyű, számos olyan feladattal kell majd megbirkóznod, mely ismeretlen területre visz, viszont tapasztalatszerzési célokból kiváló lenne felvállalni, és el is végezni azokat. Komoly megpróbáltatások elé kerülsz, de képes leszel megoldani mindent. Több problémás feladattal kell szembenézned, különösen szakmai téren. Ez nem szokatlan számodra, hiszen újra és újra megtörténik veled, hogy ismeretlen területekre tévedsz. Úgy érezheted, hogy minden olyan feladatot és munkát rád bíznak, amelynek elvégzésére mások nem alkalmasak. Nem jársz messze az igazságtól, de ennek az oka az, hogy jó munkaerő vagy.

Szűz

Meglehetősen sok negatív energia, harag, bosszúság gyűlt össze benned a közelmúltban, és történt ez leginkább azért, mert nem akartál másoknak semmit felróni vagy számon kérni különféle ígéreteket. Inkább elhallgattad, ha elégedetlen voltál valakivel vagy valamivel. Ám ezen a héten fordul a kocka, betelik a pohár, azaz nem fogod türtőztetni magadat. Tudd, hogy mindez a legjobbkor történik, mert a Merkúr arra sarkall, hogy mondd ki bátran a véleményedet, ne kímélj senkit. Jó hír, hogy mindezt képes leszel baráti, békés hangnemben közölni, és ez a lényeg! Sokan elámulnak azon, milyen türelemmel rendezed a legkacifántosabb élethelyzeteket. Le a kalappal előtted!

Mérleg

Sok érdekes és jelentős változást hozhat életedbe a következő pár nap, persze közben titkon remélted is, hogy végre történik valami, igaz? A napról napra melegedő idő kifejezetten jót tesz a lelkivilágodnak, mosolyt csal az arcodra, és ismét nagyszerű dolgokat alkotsz. Kiváló helyszínt és körülményeket találsz a lényeges beszélgetéseknek, kommunikációd kifinomult és meggyőző, türelmesen meghallgatod mások búját, sőt, szívesen nyújtasz segítő jobbot az embereknek. Ráadásul a saját ügyes-bajos dolgaidat is hipp-hopp megoldod. Anyagiak terén fogadd el, amit a sors felkínál!

Skorpió

A hét elején elég sok a tennivalód, ráadásul pár dolog határideje már lejárt. Ezért össze kell kapnod magadat, és érdemes kétszer annyit dolgoznod, hogy mindennek a végére érj. Ugyanakkor megéri mindent megcsinálni, és felhagyni a halogatással. Néha kapkodni kell, így talán nem leszel mindig túl jó passzban, alkalmanként nehezen tolerálsz másokat, végül túl egyenesen és őszintén olvasol be környezeted tagjainak. Azért légy óvatos, nem kell, hogy valaki csatába hívjon téged, és kiszemeljen valamilyen piszkálódása célpontjának. Kiszámíthatatlan hangulatingadozásaid péntekre megszűnnek, visszatér az az éned, akivel jó együtt lenni, aki képes nevetni, és akár mások hibáit tolerálni.

Nyilas

A Hold csütörtökig még növekvő szakaszban van, így ez továbbra is extra erővel és energiával tölt fel, gyakorlatilag mindenre jut elég időd és energiád. Még akkor is képes leszel új lendületet venni, amikor már mindenki más megfutamodott. Ha most szeretnél új utakat keresni, jó eséllyel rátalálsz egy olyan ösvényre, amely vonzó és remek perspektívát ígér neked. Vajon lesz bátorságod a járt utat feladni a járatlanért? A benned rejlő tartalékokat sikeresen felhasználhatod legújabb céljaid elérése érdekében, de akkor cselekszel igazán jól, ha egy konkrét dologra irányítod a figyelmedet, mindegy, mi az! Tedd bátran magasra a mércét, és várd el nyugodtan önmagadtól a legjobb eredmények elérését.

Bak

A hétvége nem alakult tökéletesen, pihentető kevésbé volt, szórakoztató annál inkább. Éppen ezért nem csoda, ha kissé fáradtnak és lustának érzed magadat szerdáig. Nem leszel elemedben, és ha lehet, leginkább csak azokat a feladatokat végzed el, amiket nagyon muszáj. Ennek ellenére az égiek megóvnak a komoly kellemetlenségektől, és ha elkövetsz valamilyen hibát, azt rajtad kívül – jó eséllyel – senki nem veszi észre. Érdekes, egyben jelentős fordulatok veszik kezdetüket csütörtöktől, ebben komoly segítségedre lesz a belső hangod. Intuíciód kiválóan fog működni, így mindig épp azt teszed, ami a sikerhez szükséges. Személyes vonzerőd kiemelkedő lesz, könnyen meggyőzöl másokat arról, hogy támogassanak.

Vízöntő

Magad sem érted, mi az a megfoghatatlan érzés, ami a szívedet és a lelkedet nyomja. Talán némi bizonytalankodás uralkodott el rajtad? Kétely? Megingott a bizalmad valakiben? Netán önmagaddal vagy elégedetlen? A válasz ott van, de nem másokkal kell a dolgokat rendezned, hanem elsősorban önmagaddal kell tisztába jönnöd. Mire is vágysz, milyen céljaid vannak, hová szeretnél eljutni, milyen eredményre vársz? Vajon minden jelentős dolgot elértél, és talán nincs motivációd? A Hold növő fázisban van, így inspirációból akad bőven! Megfordulhat a fejedben a gyökeres változtatás gondolata. Amennyiben most kapsz új munkaajánlatot, vagy felmerül a költözés lehetősége, azonnal elemezd a lehetőségeidet!

Halak

Egy Halakról aligha lehet olyasmit állítani, hogy hideg, rideg, figyelmetlen vagy érzéketlen. Ám a most következő napok nagy mennyiségű érzelemmel, romantikával, vággyal töltenek fel, mely ritkán adatik meg neked. Épp ezért ne menekülj el ezek elől, hanem tárd ki a szívedet mindenki előtt. Használd ki, hogy másképp látsz dolgokat, összefüggéseket, és képes vagy a szokásostól eltérő gondolkodással dönteni függő ügyeiddel kapcsolatban. Ez a hét jó eredményeket kínál számodra, viszont a bátorságot neked kell összeszedni ahhoz, hogy nagy lépéseket tégy egy boldogabb élet felé. Lényeges, hogy ne bonyolódj bele semmilyen közös pénzügyi tranzakcióba a barátaiddal, ismerőseiddel, még családtagoddal sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.