asztrológia heti ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetet komoly mozgalmasság jellemzi, légy dolgos és szorgos, hogy a nyár ellenére is a lehető legtöbbet hozd ki a pillanatnyi lehetőségekből. Ha van benned kellő spiritusz, akár új dologba is kezdhetsz, ehhez megkapod a szükséges égi támogatást. A siker lehet kicsi vagy nagy, s létrejöhet önálló- vagy csapatmunkában egyaránt. Aligha szűkölködünk energiából, bőven lesz annyi, ami elég az aktuális teendők elvégzéséhez, sőt, ahhoz is, hogy másokon segítsünk. A kedélyállapotunk napról napra javul, s ha valami elbizonytalanít bennünket, arra gyorsan érkezik egy pozitív válasz.

2020. július 27., hétfő a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Kifejezetten jó nap szeretetre, őszinteségre, kedveskedésre. Vétek kihasználatlanul hagyni az adódó lehetőségeket. A bátorság ma csak okos tervezéssel hoz pozitív eredményt. Alapos megfontoltság mellett szabad új útra lépni.

2020. július 28., kedd a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Összességében kedvező, energikus nap, jó lehetőségekkel. Tedd fel a fontos kérdéseket, hogy azokra válaszokat kaphass. Legyünk társaságban, folytassunk eszmecseréket. Kezdjünk valami újba!

2020. július 29., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Erőteljes nap, sok új információval, fura helyzetekkel. Az új dolgok elkezdés ma is ajánlott, kellő kitartással már estére jó eredmény érhető el. Vállald fel, hogy ellent mondasz másoknak, ha valami nem szolgálja az érdekeidet.

2020. július 30., csütörtök a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Alkalmanként kellemetlen helyzetek tarkítják ezt a napot, ennek ellenére hosszú távú tervek megalapozásához kiváló energiákkal megáldott. Tegyél nagy dolgokat, alkoss valamit, segíts másoknak.

2020. július 31., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)

Légy aktív, tedd le valaminek ma az alapkövét. Nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, de ez ne adjon aggodalomra okot. Mindennek rendelt ideje van, meg fogod látni a lényeget akkor, amikor kell.

2020. augusztus 1., szombat a ♑ban (Növő hold, Bak)

Legyünk mértékletesek, s ennek megfelelően tegyük meg azt, amihez kedvünk van. Ha csak kapkodunk, sietünk, ígérgetünk, a felét sem tudjuk a napi teendőknek elrendezni. Lassan járj, tovább érsz!

2020. augusztus 2., vasárnap a ♑ban (Növő hold, Bak)

Energikus nap, jó lehetőségekkel, érdekes hatásokkal, akár egy randival. A Telihold előtti nap minden körülményt biztosít a sikerhez. Ajánlott számba venni a függő ügyeket, és kitalálni azok megoldásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.