Így csábítsd el a különböző csillagjegyeket - 2. rész

Forrás: Origo -
csábítás horoszkóp szerelem magazin csillagjegyek erogén zóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mire vágyik igazán a párod? Mi az, amitől hevesebben ver a szíve? És a legrejtettebb vágyait ismered? Olvasd el a cikkünket és tudd meg, mivel csábíthatod el a kedvesedet a legkönnyebben.

Mindenkinek van gyenge pontja. Olyan dolog, amelytől szinte kocsonyává válik a térde. Egyeseket egy jó masszázs hoz lázba, mások az afrodiziákumokra esküsznek. Előző cikkünkben elárultuk, hogy mivel lehet levenni a lábáról a Kos, a Bika, az Ikrek, a Rák, az Oroszlán és a Szűz szülötteit, most pedig eláruljuk a többi jegy gyengéjét is.


MÉRLEG


A Mérleg erogén zónája a popsija, a szeme, a füle és az ajkai. Emellett a bőre is nagyon érzékeny, így fontos számára az érintés. A Mérleg imád szerelmes lenni és az az ideális kapcsolat a számára, ahol nincsenek viták, csak harmónia. Ami az érzékeket illeti, él-hal a finom illatokért, de egy pohár gyöngyöző pezsgő némi eperrel is képes megvadítani. Vonzódik a tiltott örömökhöz, amelyeket éppen annyira szívesen kapna, mint amennyire szívesen adna.

Él-hal a finom illatokért, de egy pohár gyöngyöző pezsgő némi eperrel is képes megvadítani Forrás: Shutterstock

SKORPIÓ


A Skorpió erogén zónája a nemi szerve. Mivel a jegy szülötteit heves szexualitás hatja át, így nem csoda, hogy minden, ami ezzel kapcsolatos, izgalomba hozza, legyen szó masszázsról, szexi fehérneműről, erotikus filmekről, könyvekről vagy újságokról. A Skorpió élvezi mindazt, amiről más jegyek csak loppal fantáziálnak, így nála simán beleférnek a sötét, titkos dolgok, vagy akár a fájdalom is.


NYILAS


A Nyilas erogén zónája a csípője és a comb belső fele. A Nyilasnak rendkívül fontos a szabadsága, ezért az egyik legfontosabb, amit a párja tehet érte, hogy nem szorítja korlátok közé. Lepd meg egy vadregényes utazással, ahol nemcsak új tájakat fedeztek fel, hanem egymást is. Izgatják a spontán dolgok, a kalandos helyek és szituációk, így leginkább akkor jön lázba, ha végre kitörhet – minden szempontból – az unalmas hétköznapokból és a megszokásból.


BAK


A Bak erogén zónája a térd hátsó fele és a bőr, ezért csábítóan hathat rá egy jó masszázs vagy az, ha a megfelelő helyen, megfelelő módon érintik meg. Kedveli a finom borokat, a kaviárt, valamint a klasszikus illatokat, de a kedvenc zenéje is hangulatba tudja hozni. Bár a Bak szigorúnak és uralkodó típusnak tűnik, mégis izgatóan hat rá, ha az alárendelt szerepébe bújhat, sőt az egyenruhák is lázba hozzák.

Csábítóan hathat rá egy jó masszázs vagy az, ha a megfelelő helyen, megfelelő módon érintik meg Forrás: Origo

VÍZÖNTŐ


A Vízöntő erogén zónája a bokája és a vádlija. Bár őt tartják a zodiákus legérzéketlenebb jegyének, a megfelelő ember mellett igazán szenvedélyessé tud válni. Ehhez nem kell más, mint néhány gyertya és gyengéd érintések. Persze a Vízöntőnél az is jól jöhet, ha a párjának akad néhány szokatlan ötlete, hiszen a jegy szülötteinek lételeme a „különbözés" – amely a szerelmi életére is serkentően hathat. Érdemes például megpróbálkozni a testfestészettel, amely egyszerre lehet egyedi és izgató a Vízöntő számára.


HALAK


A Halak erogén zónája a lábfeje. Emellett azonban a képzelete az, amely igazán fel tudja csigázni, hiszen imád fantáziálni és különféle helyzeteket elképzelni. A Halakat a romantikával lehet leginkább megfogni. Szervezz vacsorát egy vízparti étterembe, készíttess be pezsgőt, osztrigát, szóljon andalító zene, várd egy szál vörös rózsával és a Halakat már le is vetted a lábáról, ezt a jegyet ugyanis a hatalmas, teátrális érzelmek és a szerelem élteti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.