Heti horoszkóp (április 11. - április 17.) - Légy bátor és járj utána az igazságnak!

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a hétre a következőket tartogatják számodra a csillagok:

Kos

A Kos jegy szülöttei motiváltak és elszántak lesznek a héten, különösen, ha saját vállalkozás indításáról van szó. Könnyedén találhatnak olyan piaci rést, mely számukra komoly üzleti lehetőségekkel kecsegtet. Akármibe fognak, a vállalkozás garantáltan sikeres lesz. Tehát a következő napokban válaszút elé érkeznek, és csak rajtuk múlik, hogy elfogadják-e a kínálkozó lehetőséget, vagy hagyják, hogy a félelmeik visszahúzzák őket.

Bika

A Bikákat a héten olyan impulzusok érik, melyek némi rágódás után ugyan, de segítenek nekik nézőpontot és ezzel gondolkodásmódot váltani. Bár jellemző rájuk, hogy ha lehet, akkor inkább a kényelmet és a biztonságot választják, és talán úgy érezhetik, hogy még nem készültek fel a változásokra, ám a viharfelhők akkor is gyülekeznek a fejük felett.. Jó, ha tudják, hogy a változás ha akarják, ha nem, közeleg.

Ikrek

Ezen a héten az Ikrek jegyűek komoly leckét kapnak barátságból: kiderül, hogy bízhatnak-e egy hozzájuk közel álló személyben. Lehet, hogy az illető kiállja a próbát, de ha mégsem, akkor bizony dönteniük kell a kapcsolatról. Bár az Ikreknek lételeme az egész életen át tartó tanulás, a héten az érdeklődési körükön abszolút kívül eső tevékenységet kell elsajátítaniuk. A siker kulcsa amellett, hogy a képességeiket nem szabad megkérdőjelezniük az, hogy hajlandóak-e időt és energiát fektetni a megvalósításba?

Rák

A Rákoknak a következő napokban érdemes "gondolattérképet" készíteniük, hogy felvázolják és tisztán lássák a terveiket. A jegy szülöttei felelősségteljesek, igyekeznek adósság nélkül élni az életüket, és bár aggodalomra továbbra sincs okuk, hiszen az anyagi kihívások most sem érkeznek majd váratlanul, azért érdemes minden eshetőségre felkészülniük.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Az Oroszlánok életébe egy tanító vagy mentor érkezik, akitől olyan tudást szereznek, melyek segítik őket a megvilágosodásban. A héten egy szerettük komoly dilemmával keresi meg őket, aminek köze lehet egy másik megyébe költözéshez, vagy egy külföldi állásajánlathoz. A jegy szülöttei sosem riadnak meg a kihívásoktól, nem csoda, ha olyan tanácsot adnak, melynek megfogadása komoly bátorságot és a vakmerőséget kíván.

Szűz

Ha valakivel elmélyül a Szűz viszonya, akkor legyen bátor és vallja be az érzéseit! Érdemes feltenni magának a kérdést: készen áll-e egy komoly kapcsolatra? A héten nem ez lesz az egyetlen dilemma a Szűz jegyűek életében: felmerül bennük a gondolat: nem biztos, hogy a megfelelő helyen dolgoznak. A döntést sokáig húzni nem érdemes, ellenben szétnézni a munkalehetőségek között annál inkább.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei, ha tehetik, kerülik a konfliktusokat, ugyanakkor bátran kiállnak amellett, aki fontos szerepet tölt be az életükben. Az egyik rokonnal összetűzésbe keveredhetnek, amit később muszáj lesz megbeszélniük, ám addig is, ha tehetik, hagyják ki a családi összejöveteleket. Választaniuk kell álmaik megvalósítása és a megélhetés között, és bár könnyen lehet, hogy úgy érzik, nincsenek erre felkészülve, aggodalomra nincs okuk: a csillagok állása alapján érdemes vállalni a kockázatot!

Skorpió

Uralkodó bolygója, a Plútó készen áll arra, hogy kiiktasson mindenkit, aki nem segíti a jegy szülötteinek az életét. A Skorpiót az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatja a költözés gondolata, csak az időponton töpreng még egy kicsit. Csupán egy hajszál választja el attól, hogy ne hozzon drasztikus döntést. A csillagjegy szülöttei sokat fognak agyalni, rágódni a héten, de közben érzik, hogy hamarosan óriási változások érkeznek az életükbe.

Forrás: Shutterstock

Nyilas

Aki ebben a csillagjegyben született, annak az élete a prioritásokról szól. Úgy rangsorolja a különböző feladatokat, tevékenységeket, hogy az elvégzésükre mennyi időt és energiát kell fordítania. Ennek fényében a Nyilasnak egy lehetséges romantikus kapcsolatról is döntenie kell: egyéjszakás kalandot szeretne, vagy hosszú távú kapcsolatban gondolkodjon? Érdemes egyet hátralépni, és emlékeztetni magát arra, hogy mi a fő célja az életben.

Bak

A Bak jegyűek a héten maguk mögött hagyhatják a rossz családi mintákat, beidegződéseket és szokásokat. Lesz egy fontos gondolat, ami beékeli magát az elméjükbe, és teljesen más színben fogják látni a világot. Fontos pénzügyi döntést kell meghozniuk a héten, ami hosszú időre, akár évekre is hatással lesz az életükre. Lehet, hogy visszatérnek az iskolapadba, amihez kölcsönre lesz szükségük, de ettől nem szabad megriadniuk!

Vízöntő

A Vízöntőkre fontos hét vár, hiszen üzenetet kaphatnak az univerzumtól. Különböző szimbólumokkal és jelekkel találhatják szembe magukat, melyeket meg kell fejteniük. Érdemes felvenniük a kapcsolatot egy spirituális személlyel, hogy érdemi válaszokat kaphassanak a kérdéseikre. Párkapcsolati kérdésekben is itt a döntés ideje, bár az is lehetséges, hogy a Vízöntők hiába lépnének már a következő szintre, partnerük nem biztos, hogy készen áll erre.

Halak

A csillagjegy szülöttei a héten sokkal jobban odafigyelnek az anyagi kiadásaikra. Nagyobb céljaik elérésében sokat segít, ha lemondanak egy-egy kávézásról vagy luxusvacsoráról. Szenteljenek egy délutánt az önvizsgálatnak, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy a jelen cselekedetei a jövőjüket szolgálják-e, vagy sem. Ideje kiállni a nyilvánosság elé és megmutatni a tehetségüket. Fontos, hogy hagyják figyelmen kívül mások véleményét, különben sosem lesznek képesek előrelépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.