A Bikák nagy döntés előtt állnak, az Ikrek tele vannak ambícióval, a Nyilasok pedig megpróbálják ebben a hónapban elengedni a dolgokat. Nézd meg, számodra mit tartogat az áprilisi horoszkópod!

KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 20.)

Két újhold, egy a Kosban (április 1-jén), egy pedig a Bikában (április 30-án) új kezdetet hirdet majd számodra. Ettől izgatott és ideges lehetsz, de ne feledd, a változás hajtóereje te magad vagy.

Szerencsenapod: április 10. – egy váratlan lehetőség csak arra vár, hogy megragadd.


BIKA (ÁPRILIS 21. - MÁJUS 20.)Olyan döntés meghozatalára kérnek majd téged, amelyre még nem állsz készen. Magas a kockázat, ezért jól gondold át, hogy miként döntesz. Ha úgy érzed, hogy te irányítasz és egyensúlyban vagy önmagaddal, akkor vágj bele.

Szerencsenapod: április 20. - felfed számodra egy eddig ismeretlen információt, amely új kapukat nyit meg előtted.

 

IKREK (MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.)Ezekben a hetekben az ambíciód fog előre vinni. De amíg minden erőddel a céljaid elérésén dolgozol, addig se feledkezz meg a szeretteidről.

Szerencsenapod: április 15. - amikor a szinte megoldhatatlannak tűnő problémád magától megoldódik.

Forrás: Shutterstock


RÁK (JÚNIUS 22. - JÚLIUS 22.)Itt az ideje, hogy egy baráttal, akivel korábban összevesztél, újra felvedd a kapcsolatot, mert a csillagok a megbékélésnek kedveznek.

Szerencsenapod: április 24. – amikor a személyes elkötelezettséged fog számítani.


OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)Támad egy új ötleted, amiért nem mindenki lelkesedik majd a környezetedben. Próbáld meg ezt jól fogadni, és nézz szembe a kritikusaiddal: ha kell, szállj velük vitába, állj ki az elképzeléseid mellett.

Szerencsenapod: április 5. - a kitartásod felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul.


SZŰZ (AUGUSZTUS 24-SZEPTEMBER 23.)

Egy kicsit görcsösnek érzed most magad, és ezen a a kommunikációd minden formáját befolyásoló Merkúr-Szaturnusz kapcsolat sem sokat segít. Fogalmazz okosan, így elkerülheted a felesleges konfliktusokat!

 Szerencsenapod: április 11. - a régimódi gondolkodásmódodat nem fogja senki megkérdőjelezni.


MÉRLEG (SZEPTEMBER 24. - OKTÓBER 23.)A családi ügyek feletti küzdelmeidet megnehezíti egy nemkívánatos közbeavatkozó. Ahelyett, hogy visszavágnál neki, légy a lehető legdiplomatikusabb, mert új szövetségesre lelhetsz benne.

Szerencsenapod: április 28. – most válj meg a haszontalan dolgoktól, meglátod, megéri.


SKORPIÓ (OKTÓBER 24. - NOVEMBER 22.)Amikor a Nap és a Plutó szemben áll, a konfliktus elkerülhetetlen. Hogyan lehet ezt kivédeni? Úgy, hogy elkerülsz mindent, ami dominanciára és arroganciára utal.

Szerencsenapod: április 8. – a változást köszönettel fogadd.

Forrás: Shutterstock


NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)Ebben a hónapban ne ragaszkodj a dolgokhoz görcsösen, inkább engedd el azokat. Jobb, ha felhagysz az olyan projekttel, mely folyamatosan új akadályokba ütközik. Nézz körbe, mert a közvetlen közeledben új inspirációs források vannak.

Szerencsenapod: április 16. – a különböző nézőpontok megismerése letisztázza benned az összképet.


BAK (DECEMBER 22. - JANUÁR 20.)A Bakok számára ez a hónap az önzetlenség és az egészséges önzőség közötti egyensúly megtalálásáról fog szólni. Mostanában hajlamos voltál másokért feláldozni magad, itt az ideje, hogy a saját igényeiddel is törődj.

Szerencsenapod: április 2. – az egyenes gondolkodás és cselekvés sikerre vezet.


VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. - FEBRUÁR 19.)Legutóbbi erőfeszítéseid után több elismerésre számítottál. Ez frusztráló. Hagyd abba a sikereid csendben való ünneplését, inkább kezdj el beszélni róluk.

Szerencsenapod: április 18. – az irányváltás új távlatokat nyit meg előtted.


HALAK (FEBRUÁR 20. - MÁRCIUS 20.)Ismeretszerzés: Amikor áprilisban a Jupiter szövetkezik a Neptunusszal, a hangsúly az igazság keresésén van, amely lehet spirituális is.

Szerencsenapod: április 27. – valaki hálából nagy szolgálatot tesz neked.