Heti horoszkóp (április 18. - április 24.): Készülj, mert a héten romantikából nem lesz hiány!

Forrás: Shutterstock -
Vénusz heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a hétre ezt tartogatják számodra a csillagok:

Kos

A Kos jegy szülöttei nagyobb pénzösszeghez juthatnak a hét folyamán. Szó sincs milliós összegről, de éppen elég lesz ahhoz, hogy megvalósíthassák egy régi vágyukat. Értelmezhetik jelként is, hiszen ha okosan befektetik a váratlanul érkezett összeget, akkor akár megduplázhatják a megtakarításaikat. A következő napok egyikén romantikus találkozóra kerülhet sor egy olyan személlyel, aki régóta közel áll a szívükhöz.

Bika

A Bika egyik közeli barátja a héten őszintén kifejti a véleményét és elmondja, hogy milyen erősnek és kiegyensúlyozottnak tartja őt. Érzi, hogy a környezetében valaki romantikus érzéseket táplál iránta, melyeket nem biztos, hogy szeretne vagy képes irányában viszonozni. Az események azt akarják üzeni a Bika jegy szülöttének, hogy higgye el magáról, mennyire értékes, még akkor is, ha saját magával kapcsolatban jelenleg bizonytalan.

Ikrek

Az elkövetkezendő napokban súlyos titokra derülhet fény! Lehet, hogy véletlenül szerez róla tudomást, de az is előfordulhat, hogy valaki épp az Ikrek jegy szülöttéről rántja le a leplet. Az igazság hamar kitudódik, gyorsan elterjed, és bár először frusztrált lesz tőle, hosszú távon mégis megkönnyebbülést hoz az életébe. Képes megfogalmazni magának, hogy mit szeretne kezdeni az életével, és hogy milyen szükséges lépéseket kell megtennie céljai elérése érdekében.

Rák

A Rákok olyan új barátokat szerezhetnek, akik hasonlóan gondolkodnak, mint ők. Sőt, a napokban különböző programokra hívják a jegy szülötteit, például vacsorázni, kávézni, vagy sétálni a környéken. A hét alkalmas arra, hogy tisztábban lássák saját magukat, hogy mik az erősségeik és gyengeségeik. Ha van olyan terület, amelyben szeretnének fejlődni, akkor vágjanak bele és nyissanak a lehetőségek felé! Legyen ez a mottójuk: miért is ne?!

Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Érdemes aktívan használniuk a közösségi médiát, ugyanis, ha bármilyen témában kifejtik a véleményüket, akkor garantáltan sokakat meg tudnak szólítani vele. Mindegy, hogy az Instagramot vagy a TikTokot kedvelik jobban, csupán annyi a lényeg, hogy legyen mondanivalójuk. A hét arra is tökéletes, hogy kockázatot vállaljanak, és befektessenek egy olyan üzleti lehetőségbe, mellyel kapcsolatban jelenleg még bizonytalanok.

Szűz

A Szűz jegyűek úgy érezhetik, hogy ki kell szakadniuk a mókuskerékből. A következő napokban érdemes lenne elutazniuk, világot látniuk, hogy végre új élményeket és kalandokat szerezzenek. Ha a szerelem már régóta hiányzik az életükből, akkor a héten szerencséjük lesz, hiszen találkozni fognak valakivel, aki komoly érzéseket ébreszt majd bennük. Úgy érezhetik, hogy megtalálták a lelki társukat, és hamar beszédtéma lesz az eljegyzés és házasság is.

Mérleg

A Mérlegek váratlan, de különleges találkozón vehetnek részt. A randevú szenvedélyes lesz, és lehet, hogy a csóknál jóval messzebb fognak jutni aznap este. Az élmény mindent a feje tetejére állít, a Mérleg jegy szülötteiben pedig olyan furcsa érzések ébredhetnek, melyek felszínre hozhatják egy régen eltemetett énjüket. Ha régóta halogatják, hogy eladják régi holmijaikat, akkor a héten vegyék kezükbe az irányítást, és cselekedjenek.

Skorpió

Valaki olyannal fognak találkozni, aki új perspektívát és lehetőségeket nyit meg előttük. Az illető teljesen más szakmában, területen dolgozik, mint ők, de annyit tapasztalt, és olyan ismeretei vannak, hogy a Skorpiók meg sem kérdőjelezik a hallottak bizonyosságát. A karrierjüket tekintve olyasmit kell megtenniük, ami kívül esik a komfortzónájukon, de hosszú távon ez a tett előnyükre fog válni.

Forrás: Shutterstock

Nyilas

A Nyilasok az egészségük megőrzése érdekében új szokásokat sajátíthatnak el a héten, legyen szó kora reggeli sétáról, napindító fehérjeturmixról vagy a lefekvés előtti tornagyakorlatokról. A következő időszak ideális arra, hogy felfrissítsék a környezetüket. Kezdhetik azzal, hogy átfestik a falakat, vagy beszereznek néhány újdonságot, dekorációs elemet, amitől máris jobb hangulata lesz az otthonuknak.

Bak

A Bakok életében egy váratlan találkozó könnyen átcsaphat romantikus randevúba. Lehet, hogy már az előző életükben is ismerték egymást az illetővel, és mindketten érzik, hogy minden okkal és sorsszerűen történt. A héten érdemes időt szentelniük az alkotásra. Szóljon a héten minden a kreativitásról, legyen szó festészetről, tervezésről, írásról, a lényeg, hogy engedjék át magukat az alkotás szellemének.

Vízöntő

Itt az idő, hogy a Vízöntő jegy szülöttei végre megnyugodjanak és pihenjenek. Lehetséges, hogy most értek haza egy utazásról, vagy épp véget ért a lakásfelújítás, és ez könnyedén eredményezheti azt, hogy minden megváltozott körülöttük. A változás okát talán saját magukban kellene keresniük. A csillagjegy szülöttei kedvet kapnak az elmélyüléshez, és késztetést érezhetnek arra, hogy otthonukban kialakítsanak egy meditációs sarkot. Varázsolják meghitté és nyugodttá a szentélyt!

Halak

A csillagjegy szülöttei most kapcsolódhatnak az univerzummal, és olyan ötleteket valósíthatnak meg, melyek garantáltan sikerre vannak ítélve. Nem érdemes agyalniuk, csak hagyják, hogy az energiák áramoljanak! A héten főszerepbe kerül a romantika is, így a Halak jegy szülöttei romantikus programon vehetnek részt. Bár a randevú jól sikerül, a kapcsolathoz mégsem érdemes komoly reményeket fűzni. Érdemes az ismeretségre játékként tekinteniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.