havi horoszkóp horoszkóp április magazin ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák nagy döntés előtt állnak, az Ikrek tele vannak ambícióval, a Nyilasok pedig megpróbálják ebben a hónapban elengedni a dolgokat. Nézd meg, számodra mit tartogat az áprilisi horoszkópod!

KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 20.)

Két újhold, egy a Kosban (április 1-jén), egy pedig a Bikában (április 30-án) új kezdetet hirdet majd számodra. Ettől izgatott és ideges lehetsz, de ne feledd, a változás hajtóereje te magad vagy.

Szerencsenapod: április 10. – egy váratlan lehetőség csak arra vár, hogy megragadd.


BIKA (ÁPRILIS 21. - MÁJUS 20.)

Olyan döntés meghozatalára kérnek majd téged, amelyre még nem állsz készen. Magas a kockázat, ezért jól gondold át, hogy miként döntesz. Ha úgy érzed, hogy te irányítasz és egyensúlyban vagy önmagaddal, akkor vágj bele.

Szerencsenapod: április 20. - felfed számodra egy eddig ismeretlen információt, amely új kapukat nyit meg előtted.

IKREK (MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.)

Ezekben a hetekben az ambíciód fog előre vinni. De amíg minden erőddel a céljaid elérésén dolgozol, addig se feledkezz meg a szeretteidről.

Szerencsenapod: április 15. - amikor a szinte megoldhatatlannak tűnő problémád magától megoldódik.

Forrás: Shutterstock


RÁK (JÚNIUS 22. - JÚLIUS 22.)

Itt az ideje, hogy egy baráttal, akivel korábban összevesztél, újra felvedd a kapcsolatot, mert a csillagok a megbékélésnek kedveznek.

Szerencsenapod: április 24. – amikor a személyes elkötelezettséged fog számítani.


OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Támad egy új ötleted, amiért nem mindenki lelkesedik majd a környezetedben. Próbáld meg ezt jól fogadni, és nézz szembe a kritikusaiddal: ha kell, szállj velük vitába, állj ki az elképzeléseid mellett.

Szerencsenapod: április 5. - a kitartásod felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul.


SZŰZ (AUGUSZTUS 24-SZEPTEMBER 23.)

Egy kicsit görcsösnek érzed most magad, és ezen a a kommunikációd minden formáját befolyásoló Merkúr-Szaturnusz kapcsolat sem sokat segít. Fogalmazz okosan, így elkerülheted a felesleges konfliktusokat!

Szerencsenapod: április 11. - a régimódi gondolkodásmódodat nem fogja senki megkérdőjelezni.


MÉRLEG (SZEPTEMBER 24. - OKTÓBER 23.)

A családi ügyek feletti küzdelmeidet megnehezíti egy nemkívánatos közbeavatkozó. Ahelyett, hogy visszavágnál neki, légy a lehető legdiplomatikusabb, mert új szövetségesre lelhetsz benne.

Szerencsenapod: április 28. – most válj meg a haszontalan dolgoktól, meglátod, megéri.


SKORPIÓ (OKTÓBER 24. - NOVEMBER 22.)

Amikor a Nap és a Plutó szemben áll, a konfliktus elkerülhetetlen. Hogyan lehet ezt kivédeni? Úgy, hogy elkerülsz mindent, ami dominanciára és arroganciára utal.

Szerencsenapod: április 8. – a változást köszönettel fogadd.

Forrás: Shutterstock


NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Ebben a hónapban ne ragaszkodj a dolgokhoz görcsösen, inkább engedd el azokat. Jobb, ha felhagysz az olyan projekttel, mely folyamatosan új akadályokba ütközik. Nézz körbe, mert a közvetlen közeledben új inspirációs források vannak.

Szerencsenapod: április 16. – a különböző nézőpontok megismerése letisztázza benned az összképet.


BAK (DECEMBER 22. - JANUÁR 20.)

A Bakok számára ez a hónap az önzetlenség és az egészséges önzőség közötti egyensúly megtalálásáról fog szólni. Mostanában hajlamos voltál másokért feláldozni magad, itt az ideje, hogy a saját igényeiddel is törődj.

Szerencsenapod: április 2. – az egyenes gondolkodás és cselekvés sikerre vezet.


VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. - FEBRUÁR 19.)

Legutóbbi erőfeszítéseid után több elismerésre számítottál. Ez frusztráló. Hagyd abba a sikereid csendben való ünneplését, inkább kezdj el beszélni róluk.

Szerencsenapod: április 18. – az irányváltás új távlatokat nyit meg előtted.


HALAK (FEBRUÁR 20. - MÁRCIUS 20.)

Ismeretszerzés: Amikor áprilisban a Jupiter szövetkezik a Neptunusszal, a hangsúly az igazság keresésén van, amely lehet spirituális is.

Szerencsenapod: április 27. – valaki hálából nagy szolgálatot tesz neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.