asztrológia havi horoszkóp május horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak válaszokat keres, az Ikreknek pedig akadályokkal kell szembenéznie. Nézd meg, számodra mit tartogat a májusi horoszkópod!

BIKA (ÁPRILIS 21. - MÁJUS 20.)

A kapcsolataid szempontjából nem állnak jól a csillagok, kedves Bika. Így próbálj meg higgadt maradni és kerüld a drámát a szerelmeddel ebben a hónapban, még ha ez azzal is jár, hogy kicsit magányosan töltöd a napjaidat. Azonban a május vége számtalan izgalmat tartogat, vár rád több buli és a szexuális életed is felpezsdül. Csak győzd kivárni!

IKREK (MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.)

Május végén elkezdődik a hónapod, ezért öltözz csinos ruhába, és ünnepeld ezt meg egy fergeteges partival! Készülj fel lelkileg, mert ez a hónap tartogat pár bukkanót az életedben, főleg a közepe, amikor a Merkúr állása nem kedvez a szülinapos csillagjegyednek. Azonban, ha ügyesen veszed az eléd álló akadályokat, szórakoztató napokban lesz részed.

RÁK (JÚNIUS 22. - JÚLIUS 22.)

Májusban holdfogyatkozás várható, és mivel a Rákokat a hold irányítja, ez könnyen ingerültséget válthat ki belőled. Vannak azért jó hírek is a számodra... Mivel az érzelmeid kimutatása az erősséged, egy munkahelyi projektben nagyon kreatív tudsz lenni. Otthon pedig lepedőakrobataként kamatoztathatod ezt a tulajdonságodat.

OROSZLÁN (JÚLIUS 23. - AUGUSZTUS 23.)

Ha a hónapban úgy érzed, a kapcsolatod veszélyben van és egy nagy beszélgetés vár rád a pároddal, akkor előbb szedd össze a gondolataid, fogalmazd meg magadban pontokba szedve, hogy mi is a problémád. Sajnos a csillagok állása miatt májusban nehezebben tudod érvényesíteni az akaratodat. Mivel te egy büszke Oroszlán vagy, nehezedre fog esni a másik fél meghallgatása. Viszont, ha képes leszel kicsit félrerakni az egódat és meghallgatod a kedvesed, az rengeteg élvezetet és szórakozást hoz majd a kapcsolatotokban.

Forrás: Shutterstock

SZŰZ (AUGUSZTUS 24. - SZEPTEMBER 23.)

Vigyázz, a Merkúr olyan pozícióban lesz a hónapban, amely nem kedvez neked. Ezzel azonban ne foglalkozz! A májusod szóljon a szexuális élményekről és az örömszerzésről, mert ezzel tudod kiegyensúlyozni a kedvezőtlen helyzeteket. Amennyiben nem a hálószobában tartózkodsz, vedd körbe magad jó barátokkal, mert mellettük kevesebb eséllyel leszel ideges.

MÉRLEG (SZEPTEMBER 24. - OKTÓBER 23.)

A csillagok állása miatt könnyebben tudsz a párkapcsolatodban kommunikálni: minden problémád megszűnhet, ha beszélsz róluk. A Jupiter - amely az égbolt legszerencsésebb bolygója - is neked kedvez. Ne lepődj meg, ha életed legjobb szexuális élményeit éled át! Legyél is buja, mert az ágyban feltöltődsz, és így könnyebben birkózol meg a hónap közepén előbukkanó akadályokkal.

SKORPIÓ (OKTÓBER 24. - NOVEMBER 22.)

A május nem szól majd másról, mint a vidámságról. Ne félj bevállalni egy új öltözködési stílust vagy frizurát, és merj belevágni valami extrém ötletbe, mert az jól fog elsülni! A telihold a legtöbb csillagjegynek drámát hoz az életébe, de valld csak be, te még direkt várod is ezt az időszakot, hogy egy kicsit kavard a kását!

NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Ebben a hónapban lehangolt lehetsz, ezért nagyon fontos, hogy törődj magaddal. Vegyél hosszú fürdőket, és ha szükséged van rá, aludj egy kicsit a délutánonként. Alapból harsány és karizmatikus csillagjegy vagy, de most figyelj arra, hogy ne pörögj túl, mert a többi jegy is nagyon ingoványos érzelmi alapokon áll májusban, ezért könnyen erőszakosnak gondolhatnak. Romantika terén a hónap végében bízhatsz, ha randit tervezel, akkorra időzítsd.

Forrás: Shutterstock

BAK (DECEMBER 22. - JANUÁR 20.)

A május jóléttel indul számodra, számtalan lehetőség és pozitív dolog talál meg a munkahelyeden. A hónap közepén ebben észlelhetsz visszaesést, de ha jól alkalmazkodsz a helyzetekhez és sikerül mindenben meglátnod a jót, akkor továbbra is szárnyalni fogsz. A hónap végén a magánéletedbe is beköszönnek az édes élvezetek, használd ki!

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. - FEBRUÁR 19.)

Ne lepődj meg, ha egész májusban a barátaiddal szeretnél lenni. A benned élő lázadó éned folyamatosan pörögni akar, az egész világot képes lennél meghódítani. Azonban figyelj arra, hogy ne hajszold túl magad, oszd be jól az energiád. Mivel minden más lefoglal, ne ettől a hónaptól várd a legromantikusabb napjaidat.

HALAK (FEBRUÁR 20. - MÁRCIUS 20.)

Május elején próbálsz válaszokat találni, miért nem olyan a szerelmi életed, mint amilyet megálmodtál. Ne pánikolj, ha nem találod a megoldást, várd ki a hónap közepét, mert akkor kapsz olyan jeleket, amelyek az általad keresett válaszokhoz vezetnek. Amíg a holdfogyatkozás a legtöbb csillagjegynek drámát hoz, neked kivételesen erős energiát, ami segíthet az élet minden területén.

KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 20.)

Hűha, felkészültél egy igazán izgalmas hónapra? A romantikáért felelős Vénusz és a szerencsét hozó Jupiter is olyan állásban lesz, amely kedvez a hálószobában töltött idődnek. A gyönyörtől teli éjszakák miatt talán észre sem veszed, hogy a hó közepén kicsit visszaesik a lendületed. Ha mégis megéreznéd, összpontosíts az egészségedre és arra, hogy a munkában kerüld a stresszes helyzeteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.