Így érheted el, hogy hiányozz a Rák férfinak

Forrás: Shutterstock -
asztrológia párkapcsolat horoszkóp szerelem magazin Rák csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolkodtál már valaha azon, hogy mi kell ahhoz, hogy egy hosszú párkapcsolatban is ugyanúgy fenn tudd tartani a szerelmed érdeklődését irántad? Szeretnéd, hogyha távol vagytok egymástól, úgy hiányozz neki, ahogy szerelmetek hajnalán? A párod a Rák jegyében született? Akkor jó helyen jársz.

Valljuk be, botorság lenne azt feltételezni, hogy egy párkapcsolat csak úgy magától működik, és nem kell semmilyen erőfeszítést tenni egyik félnek sem annak érdekében, hogy megmaradjon a kezdeti szikra. Hiszen a szerelmünk meghódítása nem ér véget akkor, amikor kimondjuk, hogy együtt vagyunk, a továbbiakban is energiát kell fektetni abba, hogy működőképes maradjon a dolog.

Ha hiányt ébresztünk a párunkban - legyen szó Rákról, Ikrekről, Bikáról, Kosról vagy bármelyik másik csillagjegyről - az ösztönözni fogja arra, hogy több időt akarjon velünk tölteni, és arra sarkalljuk, hogy ne lustuljon bele az együttlét kényelmébe. Ahhoz viszont, hogy tudjuk, hogyan tartsuk fenn a Rák érdeklődését, első körben meg kell fejtenünk, hogy milyen is a Rák férfi.

Ha már találkoztál Rák jegyű emberrel, valószínűleg feltűnt, hogy nagyon érzelmes és érzékeny. Könnyen megbántódik, még akkor is, ha nem ez volt a szándékod. Azonban az a férfi, aki képes nagy fájdalmakat őszintén megélni, ugyanúgy képes a nagy és mély szerelem intenzív megélésére is.

A Rák férfi vigyáz rád, törődik veled, és elvárja, hogy ezt viszonozd is. Néha azonban annyira eltéved a saját érzelmeiben, hogy megfeledkezik a szerelméről, és arról, hogy a szerelmének is vannak igényei.

Szerencsére viszont szelíd lélek, és nem kell nyomasztani, hogy visszataláljon hozzád, csupán időnként szüksége van egy-egy gyengéd lökésre, hogy megtalálja a helyes irányt.

Persze nem árt az óvatosság, hiszen, ha nem a megfelelő eszközöket használod, törekvéseid a visszájára fordulhatnak, és csak azt éred el, hogy még messzebb lököd magadtól a Rák férfit.

Amikor együtt vagytok, figyelj rá és törődj vele. A Rák férfi ebből nyeri az energiáját, és így ő is figyelni akar rád és törődni veled. Nagyon önzetlen jegy, szóval ha megmutatod neki, hogy fontos a számodra, rájön, hogy milyen értékes ember vagy, és az első helyre fog tenni a saját fontossági sorrendjében.

Forrás: Shutterstock

Szereti a gesztusokat. Nem a nagy, eltúlzott, felszíneseket, hanem azokat, amelyeken látszik, hogy időt és energiát szántál rá. Legyen szó egy szerelmes levélről vagy arról, hogy segítesz a házimunka rá eső részében, vagy megteszel neki valamit, amiről tudod, hogy szeretné. A lényeg az, hogy érezze, hogy fontos a számodra.

Hagyj neki kis emlékeket. Pédául, hogy kiteszel néhány közös képet, vagy nála hagyod a fogkefédet. Itt sincs szükség nagy dolgokra, csupán néhány apróságra, melyek jelzik, hogy létezel, és emlékeztetik rád.

Ne lógj rajta állandóan. Hagyd, hogy ő keressen, és azt érezze, hogy nem te vagy az egyetlen, aki kitölti a gondolatait. Koncentrálj a saját életedre, és érezd magad jól akkor is, ha távol van. Az önállóság szexi.

Nosztalgiázz, időnként idézd fel a szép, közös pillanataitokat. Mivel a Rák nagyon érzelmes, nagyon nosztalgikus is, és nagyra becsüli, ha partner vagy ebben. Ráadásul ettől még romantikusnak is fogsz tűnni - akár az vagy, akár nem - amivel mindenképp elcsavarod a Rák férfi fejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.