Így érheted el, hogy hiányozz a Bika férfinak

Forrás: Shutterstock -
Kos hiány Bika csillagjegy horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bika férfi szeszélyes és komplikált. Türelmes de csökönyös, és kitartóan halad a céljai felé. Furfangos, így szinte lehetetlen kijátszani, azonban ha valakinek mégis sikerül, nehezen bocsát meg és soha nem felejt. A szerelemben nagyon érzékeny és közvetlen; ideális szerető.

Hogyan érd el, hogy hiányozz a Bika férfinak?

Felmerül a kérdés, hogy egyáltalán miért akarná bárki elérni, hogy hiányozzon a másiknak, hiszen ennek eleve a másikból kellene jönnie, nem? Azonban minden párkapcsolat egyik alapköve az egymás iránti érdeklődés fenntartása, és idővel ez már nem feltétlenül megy csak úgy magától, minden erőfeszítés nélkül.

Ha hiányt ébresztünk a párunkban - legyen szó Bikáról, Kosról vagy bármelyik másik csillagjegyről - az ösztönözni fogja, hogy több időt akarjon tölteni velünk, és akkor is eszébe jussunk, ha nem vagyunk a közelében. Ahhoz viszont, hogy tudjuk, hogy hogyan tartsuk fenn a Bika érdeklődését, fontos tisztába kerülni azzal, hogy milyen is a Bika férfi.

A Bika férfi olyan valaki, aki szeret szerelmes lenni. Szenvedélyes, és nem is igazán próbálja elrejteni az érzelmeit vagy a szándékait, emellett pedig nagyon őszinte jegy. Talán ő az egyik leghűségesebb, legmegbízhatóbb romantikus partner.

Persze a Bika férfival sem csak móka és kacagás a szerelem, neki is megvannak a maga hibái. Forrófejű, és végtelenül makacs. Kifejezetten rosszul viseli a kritikát, és nehezen helyezkedik bele mások nézőpontjába. A nap végén azonban mégis ő lehet a legfőbb szövetségese az ember lányának, akire mindig és bármiben lehet számítani.

Forrás: Shutterstock

Most pedig, hogy dióhéjban összefoglaltuk a Bika férfit, el is érkeztünk a lényeghez: hogyan tartsd fenn a Bika férfi érdeklődését.

Ne könnyítsd meg a dolgát

Adj neki teret, hogy meghódíthasson, és ne dobd oda magad azonnal. A Bika szereti a "vadászat" izgalmát, és fontos számára, hogy úgy érezze, érted meg kell dolgoznia. Ha nem pottyansz az ölébe az első szóra, sokkal inkább meg fog becsülni, így ne könnyítsd meg túlságosan a dolgát. Lelkesíteni fogja a kihívás, és el akarja nyerni a szívedet. A "győzelem" pedig így sokkal édesebb lesz számára.

Flört, flört, flört

Persze a vadászat gyorsan unalmassá válik, ha soha nincs cserébe pozitív visszajelzés, így időről időre érdemes bevetni egy kis kacérságot is. Ezzel tudatod vele, hogy érdeklődsz iránta, és van esélye nálad. Ha úgy érzi, hogy nem kap semmilyen viszonzást, hamar elkedvetlenedik. Ha pedig úgy érzed, hogy nem vagy a szavak embere, akkor sem kell aggódni: egy-egy apró érintés is elég, hogy elcsavard a Bika fejét, és képtelen legyen kiverni a fejéből.

A humor kulcsfontosságú

Persze ezzel sem állítunk nagy dolgokat, hiszen a humor minden helyzetet megédesít, és mindenkit vonzóvá tesz a jó humorérzék. Ha megnevetteted a Bikát, szépen lassan meg tud nyílni, és könnyebben fog bizalmat szavazni neked.

Adj magadra

A Bika számára - bár felszínesen hangzik - fontos a megjelenés. Így nem elég, ha mentálisan kiveted rá a hálódat, de érdemes kihozni magadból a maximumot, hogy elnyerd a szívét. Nem kell hozzá sok, sőt, még csak a komfortzónádtól sem kell teljesen eltávolodni, csupán adj magadra, és hozd a legjobb formádat. Ha nem is a Bika férfi miatt, akkor saját magadért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.