Heti horoszkóp (2022. szeptember 19-25.): Ezen a héten nagyszerű események történnek

heti horoszkóp horoszkóp szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos változást jeleznek a bolygók erre a hétre. Ám ezúttal nagyszerű lehetőségeket sodorhat utunkba a sors, persze csak akkor, ha kellően nyitottak vagyunk rá. Vajon mit jelez még a heti horoszkóp?

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nem leszel valami fényes hangulatban hétfőn. Egy Merkúr-Jupiter szembenállás ugyanis nagyon sok türelmet követel tőled. Szerinted mindenki túlóvatoskodja a dolgokat ahelyett, hogy egyenesen kommunikálna. Még jó, hogy a hét során összesen hat szuper fényszög lesz, amelyek garantálják végül az elégedettségedet. Pénteken a Mérlegbe lépő Nap reflektorként a párkapcsolatodra vagy annak hiányára világít rá...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, kedden, szombaton és vasárnap a föld jegyekben járó bolygók nagyszerű fényszögekkel kapcsolódnak, amelyek rád igazán nyugtatóan hatnak. Lehet, hogy a dolgaid épp lassan haladnak, de ezen egyáltalán nem húzod fel most magad. További jó hír, hogy pénteken a Merkúr visszalép a Szűzbe, és segít, hogy a részleteknek nagyobb jelentőséget tulajdoníts, mint az elmúlt hetekben.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Mindent elkövetsz, hogy az otthonodat rendbe tedd, és megfelelj a család elvárásainak, miközben a munkádban is helyt kell állnod. Valójában viszont egyiket sem élvezed. Úgy érzed, nem kapsz levegőt. Jogos... Nagyszerű égi hír, hogy péntektől fellélegezhetsz: a Nap belép a Mérlegbe, melynek köszönhetően visszatér az életörömöd, a derűlátásod, a vállalkozó kedved.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hét első két napján a megérzéseid remekül vezetnek. Amennyiben hallgatsz rájuk, kikerülhetsz pár akadályt. A hét közepén a pénzügyekkel kapcsolatosan kapsz kedvező és kedvezőtlen híreket is. Jól tennéd, ha egy kicsit visszafognád a költekezést. A hétvége igencsak mozgalmasnak ígérkezik: nem sok időd lesz lustálkodni. Pedig szükséged lenne a feltöltődésre, hogy bírd a strapát.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A szerda lesz a te napod! Ha tudod irányítani a dolgokat, akkor erre a napra időzítsd a nagyobb horderejű feladatokat, megbeszéléseket. Ne ijedj meg, ha másnap nem kapsz elismerést, sőt valaki kíméletlen kritikákkal illet. Ez nem rólad szól, hanem éppen a másikról. Ha nem szívod mellre, ő sem tud megsérteni téged. Péntektől számíts olyan pénzre, ami egy ideje jár már neked, de eddig nem kaptad meg. Most végre megjön...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Az egész hét hangulatát meghatározza az a „helycsere", amire pénteken kerül sor: hajnalban a Nap kilép a jegyedből, míg délután a Merkúr visszalép a Szűzbe. Ez előtt érdemes kihasználnod, hogy most többen adnak a véleményedre. Ha szerénykedsz, akkor lemaradsz a nagyszerű lehetőségekről. Péntek után arra kell ügyelned, hogy mikor szólalsz meg, illetve kinek mit mondasz...

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.