Szerelmi horoszkóp szeptember 12-18.: a Bika közelében lenni boldogság, a szingli Kos bevonz valakit

Forrás: Shutterstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp magazin ezoteria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlán jegy szülötte nagyon egy hullámhosszon van a párjával, a szingli Mérleg viszont vigyázzon, hogy ne akarjon megmenteni senkit...

Kos heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő: Ezen a héten a béke előfeltétele, hogy az anyagi kérdésekben közös véleményre jussatok. Ellenkező esetben a pénz alattomos módon mételyezi a kapcsolatotokat. Szerencsére több kedvező konstelláció segít nektek abban, hogy együtt számolgassatok, és meglegyen a tökéletes összhang.
Szingli: Ne lepődj meg, ha a nosztalgiázásod eredményeképpen megjelenik valaki a múltadból! Sokat gondoltál rá, sokat beszéltél róla, amivel be is vonzottad. Legyél józan, és fejtsd meg, hogy ez vajon arról szól, hogy újra kezdhetitek, vagy csak arról, hogy békésen lezárhassátok a múltat. Nem megy ez egyik napról a másikra.

Bika heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő: A kedvesed imádja azt kiegyensúlyozott életfelfogást, ami téged jellemez. A hét során összesen négy szuper fényszög abban segít neked, hogy ebben a zűrös világban is meg tudd őrizni a belső békédet. A kedvesedre is átragad ez, ha megöleled, vagy ha hozzád bújik. Szóval sokat érjetek egymáshoz!
Szingli: Könnyen lehet, hogy párhuzamosan két ember tetszik neked, vagy két ember keresi a társaságodat. Emiatt ne ítéld el magad! Ez nem jelent csalást addig, amíg nem kötelezed el magad. Persze a te egyenes jellemed a párhuzamosságot nem tudja sokáig csinálni. Örülj neki! A másik fél is örülni fog annak, hogy ilyen vagy.

Ikrek heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő: Szükséged van több közös élményre, mert szerinted a kapcsolatotok kezd kicsit leülni. A hétköznapok nem jelentik azt, hogy nem jó együtt, de te valami izgalomra vágysz. Tervezgessetek együtt! Az is felpezsdít téged, ha újból lehet várni valami koncertet, utazást, bulit, vendégeskedést.
Szingli: Szíved szerint felhívnál egy régi barátot, hogy igyatok meg együtt egy pohár bort, vagy sétáljatok egyet, vagy üljetek be egy jó filmre a moziba, de attól tartasz, hogy megint minden elölről kezdődne. Az égi folyamatok szerint jogos az „aggodalmad". Dönthetsz úgy, hogy ennek ellenére megkeresed...

Forrás: Shutterstock

Rák heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő: A hétvége legyen szent! Muszáj kettesben lennetek egy kicsit. Nem lehet folyton a munkával vagy a családdal foglalkoznotok. Figyeljétek meg, hogy a beszélgetésetek hány százaléka szól másokról, és hány százaléka csak kettőtökről! Elszomorító lesz a statisztika. Ezen kell változtatnotok.
Szingli: Nem szabad összekeverned a barátságot és a szerelmet. Van egy jó barátod, akiről nem tudod eldönteni, hogy ő többet akar-e, vagy te többet érzel-e iránta. Ez rendesen összezavarhat. Ahhoz, hogy tisztábban láthass, kicsit el kéne távolodnod tőle. Próbáld meg, hogy nem írsz neki, nem hívod, nem találkozol vele!

Oroszlán heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő: A bolygók szerint mindketten nagyon ráálltatok a karrierépítésre. Ezzel semmi baj sincs addig, amíg eleget vagytok kettesben meghitten, összebújva. Az intimitás elengedhetetlen része a kapcsolatotoknak. Akkor is, ha erről ebben a prűd világban nem illik beszélni. Ne essetek ilyen hibába!
Szingli: Nem érted: mintha megállt volna az idő. Bosszanthat, hogy nem jön új ember a képbe. A régiekkel pedig nem sok kedved van kommunikálni és/vagy találkozni. Lehet, hogy itt az ideje kicsit pihentetni az „ismerkedős" projektet. Foglalkozz önmagaddal! Kényeztesd magad például masszázzsal, szaunával. Hagyd, hogy a többit az élet elrendezze!

Szűz heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő: A születésnapodat idén szeretnéd méltóan megünnepelni. Ne várd, hogy a párod kitalálja, mire vágysz! Segíts neki, és mondd ki, mit szeretnél, minden téren. A kulcs most a nyílt kommunikáció.
Szingli: Legyél magaddal teljesen őszinte: valóban akarsz most ismerkedni? Az égi folyamatok szerint kicsit összezavarodtál és elbizonytalanodtál. Lehet, hogy túl sok impulzus ért. Ezek között voltak csalódások is: kisebbek és nagyobbak egyaránt. Ezeket fel kéne dolgoznod, és csak utána tovább lépni... - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.