A Szilveszter horoszkópja: mit hoz a csillagjegyeknek az év utolsó napja?

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp szilveszter ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon is meghatározó, hogyan zárjuk az évet, és hogyan kezdjük az újat, hiszen Szilveszter napján a pozitív gondolkodás is hatványozott erővel hat. Lássuk, mit hoz az év utolsó napja az egyes jegyeknek!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Elbizonytalanodhatsz és kicsit elfoghat a kétely az év utolsó napján. Attól tartasz, hogy valamiben, ami nagyon fontos neked, végül kudarcot vallasz. Szombaton lehet a fordulópont, de ezt a fordulópontot magadban kell megkeresned. Amikor éjfélt üt az óra, mondd ki, amire vágysz!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Meglepő, váratlan fordulatok történhetnek az események szintjén, izgalmas ismeretségeket, intenzív megéléseket jelez számodra a horoszkóp. Vagyis mindez összefoglalva azt is jelenti, hogy szuper szilvesztered lesz!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Szilveszter napján a gondolataid messze járnak a szürke hétköznapoktól, talán a jövőn merengsz. Ha teheted, végezz egy kis meditációt reggel, és a gondolataidat vesd papírra, mert jó kiindulópontja lehet az újévi terveknek. Persze szárnyalás ide vagy oda, az esti bulizásból teljes erőbedobással veszed ki a részedet.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Már reggel is egyre jobb lesz a hangulatod. Energikusnak érzed magad, vágysz a társaságra, a kikapcsolódásra. Jól is teszed, hiszen sok minden történt veled az elmúlt időszakban, ideje lezárni, elengedni a múltat. A gondolataid Szilveszter napján nagy teremtő erővel bírnak, fókuszálj a jóra!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Semmi sem lehetetlen egy Oroszlánnak, merj nagyot álmodni! Ha valamilyen változást tervezel az életeddel, ahhoz az év utolsó napja a legalkalmasabb. Tegyél valamilyen fogadalmat, de ígérd is meg, hogy 2023-ban betartod, és nem marad pusztán fogadalom.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ha eddig szárnyaltál a munkával, a nagy tervekkel kapcsolatban, akkor ideje leszállni a földre, és lazítani egy kicsit. Nem lehet folyamatosan csak a feladatokkal foglalkozni, kell idő az energiák újratermelésére is. Kapcsolódj ki, és ha eljön az éjfél, gondolj erősen valamire, amire régóta vágysz. Teljesülni fog - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.