Ezeken a napokon találhat rád az igaz szerelem 2023-ban - 1. rész

2023 horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvizsgáltuk az asztrológia tizenkét házát és a bolygókat, valamint ezek kapcsolatát a 2023-as évre. Minden csillagjegynek van egy napja, amikor a legnagyobb esélye van arra, hogy szerelembe essen. Mutatjuk, melyek ezek!

A horoszkóp elkészítéséhez az asztrológusok értékelik a bolygókonstellációkat, és megvizsgálják azok viszonyát az állatövi jegyekhez. Az asztrológia tizenkét háza ebben alapvető szerepet játszik, megmutatják, hogy bizonyos időpontokban a bolygók az élet mely területeire fókuszálnak. Ha például egy égitest a hetedik házban van, akkor a szerelem, a párkapcsolatok vannak a középpontban. A nyolcadik ház az intimitást, a szexet és a mély kapcsolatokat szimbolizálja. De nemcsak az adott bolygó helyzete, hanem az égitest maga is nagyon sokat árulhat el egy időszakról: a Vénusz például sok szeretetet és vonzerőt hoz, a Jupiter pedig a boldogság és az optimizmus bolygója. Lássuk az év legszerelmesebb napjait!

Kos - 2023. március 2-án lehet szerelmes

A Vénusz és a Jupiter együttállása aktiválja a Kos tüzes lelkét március második napján. Ha a Kosok valakihez titokban vonzódnak, akkor már nem tudják visszatartani az érzéseiket. Ezt az energiát pedig arra kell használni, hogy megtegyék az első lépést. Jók az esélyek arra, hogy a heves érzések viszonzásra találnak ezen a napon. A Jupiter azonban új találkozásokat is hozhat, melyek sorsfordítók lehetnek.

Bika - 2023. március 20-án lehet szerelmes

Aminek meg kell történnie, az meg is fog történni - ez lesz a Bika mottója 2023. március 20-án. Ezen a napon minden megváltozhat: egy idegen forgatja fel az életüket, aki igazi lelki társ lehet, és elhozhatja a régen várt, nagy szerelmet.

Minden csillagjegynek van egy napja, amikor a legnagyobb esélye van arra, hogy szerelembe essen Forrás: Shutterstock/Dekazigzag

Ikrek - 2023. február 14-én eshet szerelembe

Az Ikrek Valentin-napon, február 14-én számíthatnak a nagy szerelem eljövetelére. Az ünnepnek azonban ehhez nem sok köze van, inkább a Jupiter az, ami nagy lökést ad az érzelmeknek. A szerencse bolygója ezen a napon keresztezi az állatöv hetedik házát, amely a partnerkapcsolatokat jelképezi. Szintet léphet egy bimbózó kapcsolat, vagy besétálhat a nagy Ő az Ikrek életébe.

Rák - 2023. május 15-én lehet szerelmes

2023. május 15-én a szexi Mars és az álmodozó Neptunusz egyesül, az "aktus" pedig az év legjobb napját hozza el a Rákoknak. A gyomorban röpködő pillangóktól a szenvedélyes szexig bármi megtörtéhet! Élvezzék az intimitást a párjukkal, vagy tárják ki a szívüket, hogy az új szerelem besétálhasson!

Oroszlán - 2023. május 17-én lehet szerelmes

Ez a nap a romantika jegyében fog telni: az Oroszlánok teljesen elmerülnek a boldogságban. Tudatosan kell időt szakítaniuk ezen a napon a partnerükre, ha pedig valaki tetszik neki, azt el kell hívniuk egy randira.

Szűz - 2023. október 31-én lehet szerelmes

Hiába a Halloween, a Szűzeket ezen a napon nem érdeklik a kísértetek, egy rózsaszín felhőn lebegnek. A Vénusz és az Uránusz egyesül a kozmoszban, ez pedig kíváncsivá és kalandvágyóvá teszi a Szűzeket. Kilépnek a komfortzónájukból, és olyan valakinek is esélyt adnak, aki eddig egyáltalán nem volt az esetük. Ez a nyitottság hozhatja el a régen várt szerelmet.

Látogass vissza a Life.hu-ra holnap is, hogy megtudd, mikor eshet szerelembe a Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.