Három csillagjegy, amelynek szülöttei jó pár évet letagadhatnak

Forrás: Shutterstock/Goodluz -
ikrek Kos Mérleg csillagjegy fiatalosság horoszkóp Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megfigyelted már, hogy vannak olyan emberek, akikről még csak körülbelül sem tudod megállapítani, hogy mennyi idősek? Sejted, hogy már elhagyták a 40. életévüket, de hogy mennyivel, azt nem tippelnéd meg, annyira jól néznek ki. Nos, van négy csillagjegy, amelynek a szülöttei általában jóval fiatalabbnak tűnnek ki a koruknál. Nézzük, melyek ezek!

Kos

A tüzes Kosok, legyenek bármennyi idősek, energikusak és tűzről pattantak. Ez a nagyfokú vitalitásuk - jó értelemben - rányomja a bélyegét a megjelenésükre is. Mivel fiatalon a Kosok zöme sportol, idősebb korukban is mozgékonyak, ebben gyakran lepipálják a huszonéveseket is. Gyakran találkozol velük 50 felett is túrázás közben, sőt, az edzőteremben is. Nem különösebben hiúak, inkább előszeretettel viselnek sportruházatot, ami szintén fiatalosabbá teszi a külsejüket.

Ikrek


A fiatalosság megőrzésében az egyik legszerencsésebb csillagjegy az Ikrek. Többnyire filigrán alkatú, gyors mozgású, fürge emberek, és ezeket a tulajdonságaikat idősebb korukra is megőrzik. Optimisták, a legnehezebb helyzethez is pozitívan állnak hozzá, mosolygósak, humorosak és kommunikatívak, ezek pedig mind fiatalabbnak mutatják őket a koruknál. Ha elárulják, hány évesek is valójában, sokaknak tátva marad a szája: gyakran egy tízest is letagadhatnak.

Forrás: Shutterstock/Goodluz

Mérleg


A Mérleget harmonikus megjelenése teszi örök ifjúvá. Hiú jegyről beszélünk; már fiatalon odafigyel a bőr- és hajápolásra, és idősebb korában sem hanyagolja el azt. Öltözéke mindig alkalomhoz illő, de azt is tudja, mi áll neki rendkívül jól: a lehető legelőnyösebb színeket és fazonokat viseli. A Mérleget egész biztosan nem látjuk smink nélkül vagy fésületenül kilépni a lakásból, és ha úgy adódik, a plasztikai sebészet vívmányait sem veti meg.

Vízöntő


A különc Vízöntő nem csupán fiatalos, de egy idő után mint ha kortalan lenne. Öltözködésében és viselkedésében is teljesen öntörvényű. Nála egyáltalán nem beszélhetünk arról, hogy foglalkozna azzal, mi a "korához illő" vagy "mit szólnak mások". 50 felett is imád kitűnni a tömegből meghokkentő sminkjével, hajszínével vagy színes ruháival. Ahogy külseje, úgy gondolkodása is fiatalos és lázadó: mindig minden újdonság lázba hozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.