Ábrahám Editnek az asztrológia is segített a fogyásban

Forrás: Life.hu -
asztrológia fogyás művésznő Ábrahám Editet
60 felett újra az iskolapadba ült Ábrahám Edit. A színésznő nemcsak teljes megújuláson ment keresztül, hanem képezni is kezdte magát: asztrológiát tanul.

Több mint 30 éves ismeretség fűzi asztrológusához Ábrahám Editet, igaz, hosszú időbe telt, mire meg is fogadta a tanácsokat a kortalan művésznő.

„A spiritualitás is érdekel, de asztrológiát azért kezdtem tanulni, mert kíváncsi voltam arra, miért történtek úgy az események az életemben, ahogy történtek, és hogyan tudok a jövőben jó döntéseket hozni. Szeretnék idővel jó tanáccsal szolgálni az unokáimnak a pályaválasztással, sportválasztással kapcsolatban, de a nevelésükhez sem árt tudni a jellembeli adottságaikat. Ezekre a kérdésekre választ kaphatok az asztrológiában" – kezdte Edit. „Örök kíváncsi vagyok, fontos számomra a nyitottság a dolgok iránt. Nem engedem el magam, legyen szó akár a szellememről, akár a testemről. Az asztrológusomat a fontos döntések vagy kitűzött célok kapcsán mindig megkérdezem.

Így volt ez tavasszal is, amikor eldöntöttem, belevágok a fogyókúrába, hogy vajon a csillagok támogatják-e a célomat.

Azt mondta, igen, és valóban így lett, 8 kilótól szabadultam meg. Ennyi idősen azt hittem, már nem olyan könnyű lefogyni, de szerencsére tévedtem. Ráadásul rólam tudni kell, hogy semmilyen gyógyszert, ami szintetikus, ha nem muszáj, nem szedek be, viszont a természetes megoldásokban nagyon hiszek" – magyarázta a művésznő, aki azt is elmondta, a 2 ruhaméretet eredményező fogyásához önsanyargatásra sem volt szükség. Edit úgy gondolja, attól, hogy már nem vagyunk húsz évesek, nem szabad legyinteni az életre.

Ábrahám edit Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.