2024 a Fa Sárkány éve lesz: nagy energiákat mozgat meg

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2013 SasinTipchai/Shutterstock. No use without permission./Sasintipchai -
asztrológia ébredés jóság Fa Sárkány kínai horoszkóp
A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz. Ez azt jelenti, hogy olyan változások jönnek, melyek végre pozitív fordulatokat hoznak az emberiség sorsát illetően.

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én kezdődik. A kínai horoszkópban a sárkány a jóság, a bátorság, a kitartás szimbóluma, ébredése a földi energia megújulását jelzi. Nagy változásokra kell számítanunk jövőre, az energiák gyorsan mozognak. Megijedni azonban ettől nem kell, az erők a mi érdekeinket szolgálják, segítik a boldogulásunkat, a világ végre jobb hely lehet. A fa a növekedést, előrehaladást képviseli a keleti asztrológiában. A Fa elem a Tűz elem anyja, könnyen lángra lobbantja a szenvedélyt.

2024 a Fa Sárkány éve lesz Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2013 SasinTipchai/Shutterstock. No use without permission./Sasintipchai

A Fa Sárkány évének szerencseszámai

A 8, a 14 és a 21 nagyon kedvező számok a Sárkány évében. A fontos dolgokat, eseményeket ezekre a napokra időzítsük. Az év uralkodó színe a smaragdzöld. Ha sokat viseled ezt, bevonzod a jó dolgokat — írja az Astronet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.