4 csillagjegy, akik szerelmet hazudnak, hogy elcsábítsanak

Forrás: Thinkstock -
asztrológia csillagjegy horoszkóp szerelem szerelmi vallomás
Vannak jegyek, akik akkor is nehezen beszélnek az érzelmeikről, amikor már komoly szándékaik vannak a másik féllel, és vannak olyanok, akik egy egyéjszakás kalandért is képesek szerelmet hazudni. Persze nem biztos, hogy szándékosan verik át kiszemeltjüket, előfordulhat, hogy egyszerűen összekeverik a fellángolást, a vágyat a szerelemmel. 

Ikrek

A Merkúr uralta kommunikatív és gyors észjárású Ikrek pontosan tudja, mit kell mondania a másiknak, hogy elcsábítsa azt. Elbűvölő, ráadásul hihetetlenül szórakoztató is, de szerelmi vallomása néha inkább a pillanat izgalmáról szól, mint az őszinte érzelmekről. Gyors észjárása és alkalmazkodóképessége ügyessé teszi őket a mély kapcsolat illúziójának megteremtésében.

Mérleg

A Mérleget a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója uralja. Az egyensúlyra, harmóniára törekedve szerelmet vallhat, hogy romantikus légkört teremtsen, még akkor is, ha érzései nem olyan mélyek, mint amilyennek látszanak.

Van, amikor csak az egyik fél tudja, hogy az egyéjszakás kalandból nem lesz kapcsolat Forrás: Thinkstock

Skorpió

A Skorpió szenvedélyes és heves, szerelmi vallomásait gyakran érzelmek örvényének érzi, és ő maga is elhiszi, megtalálta az igazit. Ez az intenzitás azonban néha inkább az irányítás iránti vágyukról vagy a hajsza izgalmáról szól, mint az őszinte szeretetről. A Skorpió akár hosszú távon is képes szerelmet hazudni, amivel manipulálja partnerét.

Halak

Az az álmok és illúziók bolygója, a Neptunusz által uralt Halak néha nehezen tudnak különbséget tenni a képzelet és a valóság között. Szerelmi vallomásaikat inkább az álmodozó légkör megteremtésének vágya vezérelheti, mint a hiteles érzelmek. Míg a Halak eredendően együttérzőek, idealisták, szinte biztos, hogy nem szándékosan csapják be a másikat.

Ez is érdekelhet:

4 csillagjegy, akikre akkor talál rá a szerelem, amikor nem is keresik

Ezekben a csillagjegyekben született nők a legjobb vezetők

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.