Napi horoszkóp 2024. február 10.: érezned kell magadban az energiát, az erőt

szerelmi horoszkóp, horoszkóp,
Thinkstock -
újhold asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Az Oroszlánok sűrű napnak néznek elébe, a Szüzek pedig jobb ha észben tartják, nem szabad a külső alapján ítélni. A Skorpióknak pedig szükségük lesz némi inspirációra ahhoz, hogy lépni tudjanak.

Most kiderül, hogyan hat a Halak jegyébe lépő újhold az egyes csillagjegyekre. Íme, a szombati horoszkóp.

 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Izgatott lehetsz szombaton, hiszen talán hamarosan egy utazás, vagy egy számodra fontos és érdekes program következhet és te szeretnéd, ha ott végre minden tökéletesen sikerülne. Nyugodj meg, csupa kedvező bolygóállás segít a mai napon. Lesz egy olyan élményed, ami meghat a szíved legmélyéig.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton talán túlságosan is igyekszel megfelelni másoknak. Mindannyian tágabb és szűkebb közösségben élünk, így ez valahol természetes is, de azért néha lehetne még egy kicsit több önálló igényed, nem kell ennyire alkalmazkodnod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton érezned kell magadban az energiát, az erőt, így érdemes lenne munkára fognod a testedet is. Számodra most csakis valami testmozgás lehet igazán kielégítő, szóval húzz sportcipőt és csapj a lovak közé. Az újhold még nagy hatással van rád, és tágabb perspektívába helyezi a dolgokat.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mára virradóan már a Halak jegyében jár a Hold, ami túlérzékennyé tesz. Vigyázz a hangulatingadozásokkal! Ami viszont nagyon jót tesz: minden vizes relaxáció, legyen szó úszásról, vagy nagy kád habfürdőről - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.