Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek: így férkőznek az agyadba és irányítanak téged

Shutterstock -
Bűbáj asztrológia csillagjegy manipuláció horoszkóp
Bizonyos állatövi jegyek sokkal jobban tudnak befolyásolni másokat, mint a többiek. Ők azok, akik akaratának nehezen tudunk ellenállni, sőt, olyan eszköztáruk van, amelyekkel elérik, hogy mi is arra vágyjunk, amire ők. Nézzük, melyek ezek!

Az intenzív Skorpió

A Skorpiók intenzív és szenvedélyes természetükről ismertek. Ez az intenzitás magával ragadó és imponáló, ám manipulatív is lehet. A Skorpiók érzelmi intenzitásukat használják fel a helyzetek és emberek befolyásolására, összezavarják beszélgetőpartnerüket, akik bizonytalanok lesznek valódi szándékaikban.

A bájos Ikrek

A kedves és szellemes Ikrek mindenkit levesz a lábukról. Bűbájosak, és ez a képességük ügyes manipulátorokká teszi őket. Az Ikrek a kiváló verbális képességeiket felhasználva irányítanak, kisugárzásuk pozitív, tulajdonképpen bármire rábeszélnek. 

beszélgetés, anya lánya,
Az Ikrek bármire rádumál, a Rák eléri, hogy együttérezz vele. 
Forrás: Shutterstock
 

Az érzelmes Rák

A Hold által uralt Rák az állatöv egyik legérzelmesebb és legváltozékonyabb jegye. Nagyon jó az érzelmi intelligenciájuk, ám ez a manipulációra is használják. Mélyérzésűek, és ezt ki is mutatják, képesek elérni, hogy együttérezz velük.

A stratéga Bak

A Bakok ambícióikról és stratégiai gondolkodásukról ismertek. Bár ezek a tulajdonságok sikerhez vezethetnek, a manipuláció mestereivé  is tehetik őket. Céltudatosak, és többnyire egyenesek, de ha el akarnak érni valamit, nem biztos, hogy nem vetnek be kerülőutakat. 

Ez is érdekelhet: 

Te is köztük vagy? Íme az öt leggyakorlatiasabb csillagjegy

Az időtlen elegancia és az álmodozó múzsa: ők a legnőiesebb csillagjegyek


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.