Nézd meg, milyen kávé illik hozzád a csillagjegyed szerint

Forrás: Shutterstock -
horoszkóp asztrológia csillagjegy kávé
Ahány csillagjegy, annyiféle személyiség és ízlés, vagyis mindenkihez másfajta kávé illik. Mást szeretnek fogyasztani a kíváncsi Ikrek, és mást a büszke Oroszlánok. Nézd meg, hozzád mi passzol.

Egyesekhez az egyszerűen és gyorsan elkészíthető kávék passzolnak, míg mások a különlegesebb, egyedibb ízeket kedvelik. Nézd meg, milyen kávé passzol hozzád a horoszkópod szerint. 

Kos

A forrófejű, versengő Kosok mindenben az elsők szeretnének lenni, ezért hozzájuk egy közepesen pörkölt arabica kávébabból készült forró feketekávé illik.

Bika

A Bikák makacsok, akik ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz, ezért olyan kávé illik hozzájuk, amit bárhol megvehetnek. Mivel az édes ízeket is szeretik, ezért a vaníliás cappuccinó számukra jó választás.

Forrás: Forrás: Thinkstock

Ikrek

Az Ikreket a gyermeki kíváncsiság jellemzi, és mivel folyton úton vannak, hozzájuk olyan ital illik, amit bármikor, bárhol elkészíthetnek, ez pedig az instant kávé.

Rák

Az érzékeny, érzelmes Rákok azokat a kávékat kedvelik, amik az otthonosság érzését keltik, ilyen a tejeskávé csokisziruppal megbolondítva. 

Oroszlán

Az ambíciózus és büszke Oroszlánokhoz leginkább a frappuccino illik, ami a frappé és a cappuccinó keveréke.

Szűz

A Szüzek pontosak és szeretnek tervezni, hozzájuk a hosszú kávé illik a legjobban, amely kiszámítható és nagyon gyorsan elkészíthető.

Mérleg

A Mérlegek az egyensúlyra törekszenek, számukra ezt egyetlen lávé testesíti meg, mégpedig a cortado, ami eszpresszó krémesre gőzölt csipetnyi tejjel, vékony tejhabbal a tetején.

Skorpió

Mivel a Skorpiók szeretnek sokáig fent maradni, számukra egy olyan kávé a tökéletes választás, amit délután vagy este is fogyaszthatnak, ez pedig a carajillo, amihez 45 milliliter alkoholra és a 45 milliliter kávéra lesz szükség: rázzuk össze egy jéggel teli shakerben, díszítsük narancshéjjal.

Nyilas

A kalandvágyó Nyilasokhoz egy különleges kávé illik, mégpedig a buna, ami etióp ital. A zöld kávészemeket famozsárban őrlik meg és speciális edényben főzik. Általában cukorral fogyasztják, de sóval és vajjal is ízesítik.

Bak

A munkamániás Bakokhoz olyan kávé illik, amely nemcsak finom és minőségi, de gyorsan elkészül és mindig a rendelkezésükre áll, ez pedig a kapszulás kávé.

Vízöntő

A Vízöntőknek nemcsak az ízélmény fontos, hanem az is, hogyan készül a kávé, amit elfogyasztanak. Hozzájuk ezért egy újdonság passzol: a kávébab nélküli kávé, ami "superfood” hozzávalók és elsődlegesen feldolgozóipari melléktermékek értéknövelő újrahasznosításával készül.

Halak

Az érzékeny Halakhoz a chagaccino illik, ami lényegében hamvaskéreg gombából készült kivonat lattéba vagy eszpresszóba öntve. Ez az ital csökkenti a stresszt és erősíti az immunrendszert - írja a Mindmegette nyomán a Bors.

Soha ne kérj ebéd után cappuccinót: egy olasz elmagyarázta, miért nem szabad

Köztudott, hogy az olaszok nagyon komolyan veszik a kávézásra vonatkozó szabályokat, péládul azt, hogy ebéd után nem szabad cappuccinót fogyasztani. Most végre kiderült, hogy miért.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.