Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 6-12.: ez a nagy találkozások ideje

szerelem, szív
Shutterstock/LilKar -
sors asztrológia szerelmi horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
A következő napok a bolygóegyüttállásoknak köszönhetően sorsfordítóak lehetnek több jegy számára is.

A Kos jegyében lévő vasárnapi és hétfői együttállások nyugtalanságot hozhatnak, de vérpezsdítőek is lehetnek, a Bika ingerült lehet, az Ikreknek a karrierjében fordulhat elő változás. A Rák kiegyensúlyozott és béketűrő lesz, az Oroszlán hajlamos lehet szórni a pénzt, a Halak úy érzik, eljött a cselekvés ideje. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Téged már hétvégén nem hagy nyugton a hétfői Kos újhold. Tele vagy újító ötletekkel, de csak lassan a testtel! A párod képtelen követni, attól tart, hogy nemcsak a ruhatáradat, hanem őt is le akarod cserélni. Ha nem akarsz duzzogó arcot látni, öleld meg, és oszd meg vele a terveidet! Még jobban örülne, ha kikérnéd a véleményét. Tedd meg!

Szingli Kos

Egymás után több bolygóegyüttállás lesz a Kos jegyében: vasárnap Hold-Vénusz, hétfőn Nap-Hold (újhold), kedden Hold-Merkúr, pénteken Nap-Merkúr, amely mind-mind arra ösztönöz, hogy bátran vállald magadat, és kommunikáld is ezt. Tuti, hogy lesz, akinek nem fog tetszeni, de szerencsére akad olyan, akinek épp ez testszik benned. Nem kérdés, hogy utóbbival van dolgod…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A hétvégét barátokkal és/vagy a hobbitokkal kellene töltenetek. Ki lesztek cserélve hétfőre, ha így tesztek. A hét során frusztrálhat, hogy valamit megsejtesz, de az még nem elég konkrét, s így nem tudod megfogalmazni. A kedvesed csak azt érzékeli, hogy ingerült vagy. Meséld el neki, hogy nem vele van bajod! Lehet, jót tesz, ha kimondod.

Szingli Bika

Olykor nehéz határt húzni barátság és szerelem között. Hétvégén vigyázz, mert vékony jégen jársz! Kínos helyzet alakulhat ki, ha nem vagy óvatos. A hét során frusztrálhat, hogy valamit megsejtesz, de az még nem elég konkrét, s így nem tudod megfogalmazni. A környezeted csak azt érzékeli, hogy ingerült vagy. Fontold meg, kivel osztod meg a gondolataidat!

szerelem
Különös és sorsszerű találkozások ideje ez a hét.
Forrás: Shutterstock/Kitja Kitja

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Egy ideje már folyamatosan mutatják a bolygók, hogy a karrieredben új fejezet kezdődik. Hétvégén három és szerdán egy nagy horderejű együttállás új ajtókat nyit meg előtted. Nem meglepő, ha a karriered építésére fókuszálsz, de közben vedd észre, hogy a szerelmed elhanyagolva érezheti magát. Muszáj tudatosítanod magadban és benne, hogy kettőtökért teszed.

Szingli Ikrek

Észre vetted, hogy a bolygók már egy ideje új fejezetet kezdetét jelzik a karrieredben? Hétvégén három (Hold-Mars, Hold-Szaturnusz, Hold-Neptunusz) és szerdán egy (Mars-Szaturnusz) együttállás lesz, amelyek új ajtókat nyitnak meg előtted. Nem meglepő, ha a karriered építése mellett a párkeresés most eltörpül. Sőt, kifejezetten idegesíthetnek az ostoba emberek…

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.