Jónő Team: Álomanyuka lett Krisztiből

anyuka Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett smink Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Onnan jön a segítség a bajban, ahonnan nem is számítunk rá. Kriszti éppen nehéz időszakon megy keresztül, ezért is fontos számára, hogy egy kicsit felfrissüljön, új külsővel kezdjen új életet.  Munkatársa, Judit nevezte be hozzánk a kedves anyukát, aki nagyon örült a lehetőségnek, hogy velünk tölthet egy napot. 

Kriszti 40 éves lesz tavasszal, és ugyanannál a cégnél dolgozik könyvelőként, ahol a múlt héten megismert Judit. 7 éves kisfiával élnek együtt, jelenleg ketten. Azt mondta, ő nem az az ember, aki szeret bármit is megfogadni, de azért igyekszik majd ebből az évből a legjobbat kihozni minden téren: magánéletileg, anyaként és karrier szempontjából is. Adott volt tehát a feladat számunkra: új frizura, dögös smink és ruha dukált ehhez az elhatározáshoz. Kriszti eddigi öltözködési stílusára inkább a kényelem volt a jellemző, reggelente ugyanis nincs sok ideje magával foglalkozni. Oscar és Niki ezt figyelembe véve készítette el a szép anyuka frizuráját, illetve tanítottunk neki egy-két ügyes sminkes trükköt, amit bármikor bevethet, amikor szorítja az idő.

Először Niki látott hozzá az átalakításhoz: Kriszti ősz lenövését professzionális festékkel tüntettem el, majd a haját lényegesen rövidebbre vágtam. Ez a hajhossz sokkal előnyösebb az arcformájához, fiatalítja, emellett pedig modern külsővel ruházza fel. Kezelése könnyű, nem igényel reggelente sok időt a frizura elkészítése.

/1402/Krisz201424164442

Ezután Oscar gondos munkája varázsolta sugárzóvá az anyukát: Szépséges Krisztink erősen vízhiányos bőrét gazdagon hidratáltam a csodakrémmel. Majd egy könnyű alapozóval egységesítettem bőre színét, szerkezetét. Szemét bézs és középbarna szemhéjpúderrel festettem. Kiemeltem tussal a szempillatövet, a vízvonalába is tettem egy kevés feketét, hogy még izgalmasabb legyen a tekintete. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Az orcáit barackos arcpirosítóval élénkítettem. Ajka természetes ragyogását lazacrózsaszínes ajakrúzzsal hangsúlyoztam.

Ekkor a ruhaválasztásra került a sor. Kriszta kecses vonalait nőies darabokkal emeltük ki, amire még a színválasztással is rásegítettünk, például a púderszínű szoknyával. Az alapdarabként kiválasztott szoknya A-alakú, így Kriszta testét ezzel még formásabbá varázsoltuk. A trendeknek hódolva egyértelmű választás volt a mintás felső, ettől vált kevésbé visszafogottá a szettet. Az arany kiegészítőkkel tettük egésszé a megjelenését.

/1402/Krisz201424164817

Szoknya: Mohito; Felső: Virág Kerényi - LAONI la STORE
Fülbevaló, karkötő: H&M; Harisnya: Calzedonia
Táska, cipő: F&F

Amikor minden készen állt a fotózásra, Kriszti izgatottan csak ennyit mondott a fotósunknak, Katának: Nagyon kíváncsi vagyok, a fotókon mindig szörnyen nézek ki, vörös a szemem. Nagyon érdekel, mit tudtok kihozni belőlem. Eddig maximálisan elégedett vagyok!

Kattints a képre, és nézd meg az átalakításon készült többi fotót is! Fotó: Kántor Kata

Nagyon ügyesen, profi módjára viselkedett a csinos anyuka a fotózás idején is, így remek képek készültek róla, amiket a jövőben is örömmel nézegethet majd. Mikor mindennel elkészültünk, még mindig nem vettünk búcsút Krisztitől és Judittól teljesen, hiszen harmadik kolléganőjük, Ibolya átalakulása még hátra volt, de azt majd csak a jövő héten mesélem el nektek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.