esküvő házasság Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megannyi botrány és tragédia fémjelzi a 2010-es évet, de persze boldog pillanatokból sincs hiány. Íme néhány híresség, akik idén úgy gondolták, itt az ideje örök hűséget esküdni életük párjának.

Harrison Ford és Calista Flockhart

Az ő románcuk csak egy röpke fellángolásnak indult, hiszen sokan nem értették: miért rúg fel valaki egy huszonegy évig tartó házasságot egy nála huszonkét évvel fiatalabb színésznőcskéért? Ők azonban rácáfoltak a rosszindulatra, és bebizonyították: az igaz szerelem kortól független. 2002 óta randevúztak, és a tavalyi eljegyzés után idén június 15-én Új-Mexikóban esküdtek egymásnak örök hűséget. A ceremóniára Santa Fében, a kormányzó házában került sor - ahol maga a kormányzó, Charles W. Daniels adta össze a párt. Kapcsolatuk évek óta botrányoktól mentes, ami szintén alátámasztja: életkor ide vagy oda, ők valóban összeillenek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megan Fox és Brian Austin Green

Nincs mit szépíteni: a férfiak legszexibb álma idén sajnos elkelt. A leginkább dögös külsejéről, mintsem kiemelkedő filmszerepeiről ismert színésznő június 24-én, Hawaii mesés tengerpartján mondta ki a boldogító igent - Armaniban persze. A ceremónia igen szűk körűre sikeredett, a páron kívül csak a tanú volt jelen, aki a vőlegény kisfia, a 8 éves Kassius volt. Green - a nagy sikerű Beverly Hills 90210 sorozat Davidje - és Megan 6 éve alkotnak egy párt. A színésznő már nemegyszer bevallotta, hogy mindkét nemhez vonzódik, és azt is többször hangoztatta, hogy eddigi 24 éve alatt mindössze 3-4 férfival bújt ágyba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Penelope Cruz és Javier Bardem

Az év legtitkosabb esküvője cím minden bizonnyal az övék: azon kívül, hogy a nagy nap július elején volt, semmi sem szivárgott ki a szűk körű eseményről. A két Oscar-díjas színész a kezdetektől féltve óvja kapcsolatát - esküvőjükig még együttjárásuk tényét sem erősítették meg sosem. 2007 óta találkozgatnak, és ez idő alatt mindössze egyszer csúszott ki a spanyol díva száján egy, a kedvesére utaló mondat: "Nagyon jó barát, és a világ legjobb színésze" - mondta Penelope. A szexi pár 2 éve együtt forgatta a Vicy Christina Barcelona című filmet, ahol szintén házaspárt alakítottak - igen hitelesen. A spanyol díva már áldott állapotban van, a csemetét jövő év elejére várják.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Orlando Bloom és Miranda Kerr

A Gyűrűk Ura jóképű tündére is idén kelt el - és természetesen egy tündért választott hitveséül. Na jó, egy angyalt - Miranda Kerr fehérneműmodell ugyanis egyike a Victoria's Secret legendásan gyönyörű angyalainak. A pár három éve él együtt, és bár kapcsolatukban előfordult egy-két szakítás, mégis rájöttek: nem bírják egymás nélkül. Az ausztrál Miranda buddhista, naponta jógázik, meditál, és szerepel a világ 10 legjobban kereső modelljeinek prominens listáján.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Chelsea Clinton és Marc Mezvinsky

Az egykori amerikai elnök lányát is idén érte el a hófehér ruha és a nászinduló varázsa - július utolsó napján hozzáment befektetési bankár kedveséhez. A nagy napra 400 barát, ismerős és munkatárs volt hivatalos: ők mindannyian megcsodálhatták, ahogyan a szép ara a mesés Vera Wang ruhában lépked az oltár elé. A Clinton és a Mezvinsky család már a 90-es években szoros barátságot ápolt egymással - a fiatalok 2005 óta járnak hivatalosan is együtt. Marc jómódú zsidó családból származik, szülei kongresszusi képviselők, és rajta kívül 10 saját és örökbe fogadott gyermekük van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alicia Keys és Swizz Beatz

Az énekesnő és producer férje szintén július 31-én, Korzika szigetén tartotta menyegzőjét, majd bő két hónappal később, október 14-én megszületett a pár első gyermeke. Alicia és Swizz a közös munka során szerettek egymásba - a férfi imádott a tehetséges és gyönyörű, Grammy-díjas énekesnővel dolgozni. Aliciát az évtized legsikeresebb előadói között tartják számon, és fent van minden idők 100 legjobb előadóinak listáján is. Alicia vállalt már kisebb tévés és moziszerepeket is, és előszeretettel jótékonykodik. Alapítója és nagykövete többek között a Keep A Child Alive nonprofit kezdeményezésnek, mely az Afrikában élő HIV-fertőzött és AIDS-ben szenvedő gyermekeket támogatja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

James van der Beek és Kimberly Brook

A Dawson és a haverok nagy sikerű tinisorozat főhőse másodjára mondta ki a boldogító igent. Augusztus elsején, Tel Aviv városában vette el kedvesét, a modell Kimberly Brookot. A 33 éves színész és felesége boldogsága szeptemberben lett csak teljes - ekkor született meg kislányuk, Olivia. James korábban hat évig volt nős: Heather McComb színésznőtől 2010 tavaszán vált el. Majd áprilisban megismerte későbbi feleségét, akivel csakhamar a babagyártásba is belekezdtek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry és Russel Brand

A pár október 23-án, egy valóban különleges szertartás keretében kelt egybe. Az amerikai énekesnő és a brit komikus egy indiai tigrisrezervátumban tartotta a ceremóniát - az ara nyoszolyólányai között a legjobb barátnő, Rihanna is szerepelt. A pár egy valódi, spirituális szertartásra vágyott, és vissza akartak térni kapcsolatuk kezdetéhez - 2009-ben, mindössze 3 hónapos ismeretség után ugyanitt kérte meg Russel az énekesnő kezét. A lagzin minden az indiai hagyományok szerint zajlott, és a menyasszony - esküvői ajándék gyanánt - egy tigrist kapott férjétől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ördög Nóra és Nánási Pál

Hazánk legkedveltebb műsorvezetője egy titkos tihanyi esküvő keretében állt az oltár elé Nánási Pál fotóssal. Nórának ez már a második házassága - hétévnyi együttjárás után 2008-ban ment hozzá Rubint Kristófhoz, akivel a frigy mindössze négy hónapig tartott. Ekkor ismerte meg Nánási Pált, akivel hamar egymásba szerettek, és tavaly júliusban mutatkoztak először a nyilvánosság előtt.

www.nanasi.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
www.nanasi.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kovács Ági és Gábor

Az olimpiai bajnok úszó és kedvese tavasszal házasodtak össze - a legnagyobb titokban. A polgári szertartás nagyon szűk körben zajlott, jövő tavasszal azonban a templomi esküvőre már jóval több meghívót kiküldött a boldog pár. A szertartáson Makány Márta miniruháját viselte az úszóbajnok, és jövőre, a templomi esküvőre is az elismert divattervező készíti Ági ruhakölteményét.

www.tv2.hu
www.tv2.hu


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Eva Longoriát összetörte a váláshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101207-eva-longoriat-osszetorte-a-valas.htmlNémeth Kristóf belerokkan a válásba?http://www.life.hu/legykepben/20101207-nemeth-kristof-belerokkan-a-valasba.htmlJennifer Aniston ráhajtott Pattinsonrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-jennifer-aniston-rahajtott-pattinsonra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.