Németh Kristóf válás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész igen viharos hónapokat tudhat maga mögött, és még nincs túl a nehezén. A válásra akár egészsége is rámehet Németh Kristófnak.

Ha Németh Kristóf nem vigyáz magára, könnyen megismétlődhet az, ami az év elején: akkor túlhajszolta magát, és kórházba kellett mennie. Most felesége távozása óta rá hárul kisfiának nevelése, családfenntartóként pedig több munkahelyén kell helytállnia.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mint azt a Blikk megírta, a színészt augusztus végén hagyta el felesége négy év házasság után, azóta pedig a Barátok közt népszerű színésze egyedül neveli hároméves kisfiukat, Lócit. Édesapja halála óta Kristóf egyetlen támasza idős édesanyja, aki viszont néhány évvel ezelőtt súlyos agyvérzésen esett át. Felépülésében hatalmas szerepet játszott akkor Kristóf ápolása. A színésznek rá­adásul a gyereknevelés és a Niki költözésével nyakába szakadt háztartás mellett a munkájában is nap mint nap teljesítenie kell.

Kristóf forgat a Barátok köztben, majd a Budapesti Kamaraszínházba rohan előadásra, e mellett pedig Gergely Róbert darabjában is játszik, ráadásul nyolc éve futó hét végi rádióműsora és több szinkronszerepe is lefoglalja. Így nyilvánvaló, hogy sokan aggódnak a népszerű színészért, hogyan tud megbirkózni a rá nehezedő terhekkel. Év elején kórházba kellett vonulnia, ahol a vizsgálatok során az is kiderült, hogy magas vérnyomása miatt nála is fennáll az agyvérzés veszélye, így az orvosok is óvatosságra intették a színészt. A sorozat sajtófőnöke, Böjte Piros a Blikknek elmondta, hogy egyelőre nem kellett átszervezni a forgatásokat.

"Nem változott a forgatási rend. Természetesen ha valamelyik kolléga igényli, figyelembe vesszük a kérését, Németh Kristóf azonban még nem élt ezzel a lehetőséggel."

Dr. Rusz Edit pszihológus szerint azonban a színésznek kisfia érdeké­ben is nagyon oda kell figyelnie. "Kristófnak hatalmas energiákat kell mozgósítania, hogy mindent megadjon a kisfiának, és pótolja az anyukáját. Figyelnie kell arra, hogy a rengeteg munka mellett abban a kis időben, amit együtt tölthetnek, a lehető legtöbb szeretetet adja, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Meg kell találnia az egészséges középutat, nem szabad hagynia, hogy a sok munka és ez az áldatlan helyzet bedarálja."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.