Amputálták Gábor Zsazsa jobb lábának nagy részét

amputáció Gábor Zsazsa sztár láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amputálták Gábor Zsazsa jobb lábának nagy részét helyi idő szerint pénteken egy Los Angeles-i klinikán - közölték a műtétet végző orvosok.


A 93 esztendős színésznő jobb lábszárának háromnegyed részét kellett amputálni, mert üszkösödni kezdett. Az orvosok szerint az életmentő műtét sikeres volt, szövődmények nem adódtak.

Gábor Zsazsát az év második napján szállították a Kaliforniai Egyetem Ronald Reagan kórházába, mert egy elfertőződött seb üszkösödni kezdett. A magyar származású színésznő sebét kiterjedt véralvadék okozta. Az idős díva júliusi csípőműtéte óta számos alkalommal szorult kórházi kezelésre, és egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de aztán mégis javult az állapota.

forrás: MTI

Nők a kés alatt - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110106-nok-a-kes-alatt-terezanyu-irasa.htmlMikor kell kés alá feküdni?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110110-mikor-kell-operalni.htmlA Facebook eltávolította a mellrákot túlélők műtéti fotóithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101125-a-facebook-eltavolitotta-a-mellrakot-tulelok-muteti-fotoit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.