pornószínésznő Charlie Sheen szex Martin Sheen alkohol Denise Richards botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álomgyárban hetek óta Charlie Sheen a téma - és nem sikerfilmjeiről suttognak Hollywoodban, hanem a hónapok óta tartó botrányairól, melyek tönkretették az egykor legjobban fizetett sorozatszínész karrierjét.

Charlie 1965. szeptember 3-án született New York városában Carlos Irwin Estevez néven Martin Sheen és Janet Templeton legifjabb gyermekeként. Testvérei Renee Estevez, Emilio Estevez és Ramon Estevez. A kis Charlie mindig büszkeséggel tekintett édesapja, a nagy hollywoodi színész munkáira, és őt is egyre inkább kezdte vonzani a filmszakma - kilencévesen már egy rövidke szerepet kapott a The Execution of Private Slovik című tévéfilmben.

AFP
AFP

Az ifjú színész karrierje azonban később kezdődött: 1984-ben a Vörös hajnal című, a hidegháborúban játszódó, fiatalokról szóló filmben kapott szerepet, ahol Patrick Swayze és Jennifer Grey is a partnerei voltak. Ez az év a magánéletben is nagy változást hozott Charlie Sheen számára: barátnője, Paula Profit világra hozta gyermeküket, Cassandra Jade Estevezt. 1987-ben már a Tőzsdecápákban játszott édesapja és Michael Douglas oldalán. A színész magánéletébe ismét új szerelem köszöntött be: Kelly Preston, aki ma már John Travolta felesége. 1990-ben eljegyezték egymást, de Kelly hamarosan otthagyta Sheent, amikor máig tisztázatlan körülmények között a lány egy tűzesetben megsérült...

A következő években számtalan B-kategóriás vígjátékban és akciófilmben játszott főszerepet Charlie Sheen, majd 1994-ben már megkapta csillagát a Hírességek Sétányán. 1995-ben Charlie életébe újabb asszony köszöntött be: hathetes ismeretség után feleségül vette Donna Peele modellt, akivel fél év múlva már a válóperes papírokat töltögették.

AFP
AFP


2000-ben ismerte meg a színész egy közös filmjük forgatásán a James Bond-lányt, Denise Richards színésznőt, akiért férfiak milliói rajongtak mesés külseje miatt. 2002-ben nagy szerelmük házassággal teljesedett be, és úgy tűnt, a szexbomba végre betörte a Casanovát. A párnak időközben két kislánya született, és ezzel párhuzamosan Charlie egyre többet maradozott ki otthonról - havonta reppentek fel a hírek arról, hogyan csalja legendásan csinos feleségét a mozisztár. Denise is megunta, hogy jófiút faragjon kedveséből, és 2006-ban elhagyta Charlie-t. Még ebben az évben ismerkedett meg a színész Brooke Muellerrel, akit 2008-ban feleségül vett. A frigyből a párnak ikrei születtek, de Brooke sem tűrte sokáig Charlie egyre komolyabb drog- és alkoholproblémáit: 2010-ben hivatalosan is elváltak.

AFP
AFP

Charlie Sheen életében ez volt az a pont, amikor már képtelen volt megállni a lejtőn. 2010-re hiába küzdötte fel magát a tévésztárok trónjára - a Két pasi meg egy kicsi sorozat minden egyes epizódjáért 1.8 millió dollár ütötte a markát -, a magánéletben képtelen volt megálljt parancsolni magának. Hónapok óta botrányaitól hangos a média: nemrég szétvert egy hotelszobát, teherbe ejtett egy fiatal prostituáltat, de többnapos orgiáiról, pornószínésznőkből álló családjáról, állandó alkohol- és drogfüggőségéről is naponta cikkezik a sajtó. Az őt foglalkoztató csatorna, a CBS pedig végül beleunt a botrányokba: először felfüggesztették a sorozat forgatását, majd a napokban kirúgták a sztárt a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hollywoodi csillagok sorra szólalnak meg Charlie Sheen ügyében, hiszen sokan szeretik és tisztelik a színészt. Robert Pattinson például nemrég egy interjújában elmondta, hogy a történtek ellenére is nagyra becsüli Charlie Sheen munkásságát, és reméli, hamarosan magára talál az egykori csillag. Sean Penn szerint a jótékonykodás lenne a gyógyír kollégája lelkiállapotára, de Paris Hilton és Gary Busey is együttérez a sztárral. Charlie Sheen azonban már csak akkor jut ki a gödörből, ha gyökeresen változtat életmódján: gyerekei láthatási jogát hamarosan elveszik tőle, és ha a tévécsatornák is elutasítják, akkor lassan nem lesz miből fizetnie a gyerektartást.

Vajon a híres család, Hollywood, a nők, vagy a állandó megfelelési kényszer miatt került a szakadék szélére az egykori szívtipró? Valószínűleg mindez közrejátszott abban, amivé vált a színész, és csak remélni lehet, hogy botrányai nem jelentik egy évtizedek óta tartó sikeres pályafutás végét.

Charlie Sheen drogfüggő múltjáról már lányai is tudnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-denise-richards-beszelt-charlie-sheen-fuggosegeirol.htmlCharlie Sheen milliókat fizetett a pornószínésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-charlie-sheen-milliokat-fizetett-a-pornoszinesznonek.htmlCharlie Sheent azonnal kórházba kellett vinni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-charlie-sheen-sulyos-betegseggel-korhazba-kerult.htmlFergeteges karnevál Sao Paulo városábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110307-fergeteges-karneval-sao-paulo-varosaban.htmlVV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.htmlTragédia! Gyászol a szépséges színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-dobo-kata-gyaszol-titokban-tartotta-edesapja-halalat-a-szineszno.htmlBritney: "A szajha visszatért, és jobb, mint valaha"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-a-v-magazin-fotozta-britney-spearst-aki-kijelentette-a-szajha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.