Kudarcba fulladt VV Seherezádé fellépése - Hazaküldték a buli szervezői

buli VV Seherezádé hazaküldés lemezlovas Való Világ botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég Szigligeten lépett fel a lemezlovasként debütáló egykori villalakó, Seherezádé. A buli azonban botrányba fulladt, hiszen a szervezők a műsor felénél letessékelték a színpadról a szőkeséget, aki szerint mindössze 10 perccel volt rövidebb a műsora.

"Nem igazán buliztak az emberek. Seri késve érkezett, és a hangosítással is probléma volt. A közönség sem érezte magát a legjobban" - mesélte az Új Ásznak az egyik bulizó, aki szemtanúja volt az esetnek. "Az egyik szervező nem sokkal később letessékelte Seherezádét a színpadról. Mivel közel álltam hozzájuk, hallottam, amikor azt mondja neki, hogy kifizetik a megbeszélt műsort, de inkább hagyja abba. Seri láthatóan zavarban volt és esküdözött, hogy vele ilyen még nem történt" - árulta el az informátor.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


A napilap megkeresésére a szervezők nem kívántak nyilatkozni, azonban megerősítették a hírt, miszerint Seherezádét megkérték, hogy idő előtt fejezze be a fellépését.

"Nem tudok konkrétan semmit mondani" - kezdte kissé zavartan az egykori villalakó. "Nem úgy alakult a buli, ahogy annak kellett volna. Sok a rosszindulatú és irigy ember. Bogárinvázió volt a helyen, ez egy évben egyszer van, pont aznapra esett, ráadásul a hangtechnikával is baj volt. Én végeztem a szettemmel és hazamentünk. Nem szakították félbe a munkámat, csak 10 perccel előbb fejeztem be, ennyi. Annak tudom be ezt az egészet, hogy volt olyan, aki nem szimpatizált velem, és ennek hangot is adott. A bulizókkal nincs probléma, ők mindig nagyon kedvesek. Azokkal van a gond, akik nagyobb befolyással rendelkeznek vagy szakmabeliek. Ők azok, akik kígyót-békát kiabálnak rám és irigyek. De nem foglalkozom velük, nem érdekel a sok rosszindulatú, proli, alpári ember, akik folyamatosan ócsárolnak, mert konkurenciát jelentek számukra. Azon vagyok, hogy profi DJ legyek, nem foglalkozom a primitív, böszme véleményalkotókkal" - nyilatkozta a felháborodott DJ-lány.

Forrás: Stop.hu

Varnus Xavér koncertjétől jött izgalomba egyik rajongójahttp://www.life.hu/legykepben/20120621-varnus-xaver-orgona-koncertjeit-neha-jobban-elvezik-a-nok-mint.htmlŐ imádta az extravagáns ruhát! Szerelme is kiáll Tolvai Reni melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120621-tolvai-reni-ruhajarol-a-sztar-kedvese-kallaysaunders-andras-is-elmondja.htmlSzíj Melinda újra szerelmes - Hatalmasat változott a Megasztár énekesnőjének az életehttp://www.life.hu/legykepben/20120621-szij-melinda-ujra-szerelmes-hatalmasat-valtozott-a-megasztar-enekesnojenek.htmlÖsszejött Hollywood két legszexibb színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120620-osszejott-hollywood-ket-legszexibb-szinesze-scarlett-johansson-es-bradley-cooper.htmlKokó: "Egy sportolónak önzőnek és nagyképűnek kell lennie"http://www.life.hu/legykepben/20120620-koko-szerint-egy-sportolonak-onzonek-es-nagykepunek-kell-lennie-.htmlVV Seherezádé nem kapja vissza a kutyáját egykori szerelmétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120311-vv5-vv-seherezade-nem-kapja-vissza-kutyajat-egykori-szerelmetol-claudiotol.htmlLenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottakhttp://www.life.hu/legykepben/20120619-a-valovilag-nyertesenek-ex-baratnoje-megcsalta-es-lenyulta-alekosz-millioit.htmlAmikor leszáll az éj... Akkor ébred titkos énünk: indul a LifeNight!http://www.life.hu/szorakozz/20120621-amikor-leszall-az-ej-akkor-ebred-titkos-enunk-indul-a.htmlMel Gibson sittre került, de köszöni, jól vanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120620-mel-gibson-sittre-kerult-de-koszoni-jol-van.htmlBarátnők a kispadon - Válogatott csajos tippek az Eb idejérehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120619-baratnok-a-kispadon-valogatott-tippek-az-eb-idejere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.