Ma este elhagyja az országot a ValóVilág sztárja

élet VV Fecó repülőgép angol munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összepakolta bőröndjét, és egy szebb jövő reményében ma este életében először repülőre száll VV Fecó, és meg sem áll Londonig.

Itthagyja családját és szerencsét próbál Angliában VV Fecó, aki hónapok óta tanulja már a nyelvet, hogy minél gyorsabban és jobban elhelyezkedhessen Londonban. A ValóVilág szereplőjét a kint élő magyarok karolták fel, többen is a segítségére siettek, amikor kiderült, hogy a tengerentúlra utazna.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Már összepakoltam minden holmimat, én is, mint a repülőn utazók többsége 20 kiló holmival vágok neki a kalandnak. Életemben először fogok repülőre ülni, az úttól kissé félek, de igyekszem legyűrni a félelmemet, végül is csak pár óra repülésről van szó. Kint már többen is várnak rám, sokan jelentkeztek, akik segíteni szeretnének. Pénteken már munkába is állok, többféle elképzelésem is van, mivel fogok foglalkozni. Bármit elvállalok, csak becsületes és normálisan megfizetett munka legyen. A kint élő sógornőm egy gyárban talált nekem munkát, egy ismerős pedig egy igazi angol pubban. Ezt valószínűleg már a hétvégén el fogom kezdeni, van felszolgálói végzettségem, két évig dolgoztam Pécsett egy négycsillagos szállodában. Ha tetszik, és meg lesznek velem elégedve, akkor itt maradok, ha nem jön össze, akkor megyek a gyárba. Természetesen viszek magammal CD-t, ha igény lesz a mulatós zenére és hívnak fellépni, akkor örömmel vállalom az éneklést is. Szinte mindenre felkészültem" - árulta el Fecó, aki az utolsó estéjét természetesen családi körben töltötte.

"Úgy tervezem, ha minden jól alakul, akkor decemberben hazajövök és viszem magammal a családomat. Szeretnék nekik egy boldog és biztonságos életet biztosítani, és ha ez külföldön lehetséges, akkor ott fogunk élni" - tette hozzá.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.