Hazugság! Csobot Adél és Istenes Bence szerelmének nincs vége

Csobot Adél párkapcsolat Istenes Bence szerelem pletyka hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan sokan azt híresztelik, hogy Csobot Adél és Istenes Bence még ki sem bontakozott szerelmének máris vége, a hírek nem igazak. Ezt a két szerelmes erősítette meg.

Az RTL Klub műsorvezetője és a csatorna egyik megosztó felfedezettje már az X-Faktor tehetségkutató alatt összejöttek. Ugyan a kezdetek kezdetén mindent tagadtak, ma már szóban is megerősítik szerelmüket. Mindezt azért, mert a rosszindulatú pletykák szerint ők már nincsnek is együtt, a szakítás oka pedig Adél alakja volt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Istenes Bence a cikket olvasva nem akarta elhinni az egészet és teljesen kiakadt. "Hogy azért szakítottam volna Adéllal, mert nem olyan vékony, mint a volt barátnőim? Mi van? Honnan veszik ezt? Nem szakítottam vele, nagyon jól megvagyunk" - nyilatkozta a műsorvezető a BorsOnline-nak. "A rosszakaróknak és azoknak, akik azt híresztelik, hogy szakítottunk, csak annyit üzenek: nézzék inkább az élet napos oldalát, és legyenek boldogok!" - mondta.

Hozzátette azt is, hogy mióta vége az X-Faktornak, még több időt próbálnak együtt tölteni: társaságba, moziba, bulizni járnak, együtt töltik az estéket, filmeznek. Sőt, Istenes Bence a barátai után már az édesapjának is bemutatta Adélt, akit mindenki nagyon kedvesnek talált. Mivel Adél pont olyan különc és pörgős ember, mint Bence, ezért a műsorvezető szerint nagyon is összeillenek. Adél csak annyit tett hozzá a bulvárlap megkeresésére, hogy nem szeretné tovább bizonygatni a szerelmet, mert neki elég, ha Bence tudja, mit érez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.