A Heti hetes sztárjai nem akarnak egy asztalhoz ülni Dopeman-nel?

vita konfliktus Gálvölgyi János Dopeman Majka Heti Hetes Ónodi György celeb sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti hetes sztárjai közül többen nem akarnak egy asztalhoz ülni Dopeman-nel, tudta meg a Life.hu az RTL Klub egyik neve elhallgatását kérő munkatársától.

"Dopeman-nel sokan nem szívesen ülnének egy asztalhoz. Azt biztosan tudom, hogy Majka nem is fog egy műsorban szerepelni vele, de azt is hallottam, hogy Gálvölgyi János sem örül a rapper szereplésének" - árulta el forrásunk.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]


A Life.hu megkereste a Heti hetes producerét, Ónodi Györgyöt is, aki nem tudott efféle konfliktusokról. "Azt tudom, hogy Dopemant és Majkát nem fogjuk egy műsorban szerepeltetni, mert köztük régóta zajlik egy szakmai konfliktus, amit nem szeretnék tovább generálni. Arról egyáltalán nem tudok, hogy Gálvölgyi Jánosnak problémája lenne Dopeman-nel, de az elmúlt 14 év alatt én tőle még soha nem hallottam olyat, hogy ő valakivel ne ülne le egy asztalhoz. Az előfordult, hogy jelezte, nem örül esetleg egy új szereplőnek, de sosem zárkózott el a közös szerepléstől. Profiként ő is tudja, hogy ha egy új szereplő kerül a csapatba, annak mindig szakmai, szerkesztői okai vannak és jót tesz a műsornak" - árulta el Ónodi hozzátéve, hogy még ő sem tudja, hány alkalommal kerül képernyőre a sokakat megosztó rapper. "Előre sosem tudom, hogy ki hányszor ül be a hetek közé. Dopeman esetében sem tudom előre megjósolni. Főszerkesztőként az a célom, hogy színesítsem a műsort és örülök, hogy az elmúlt 14 évad során olyan szereplők is megfordultak itt, mint Fábry Sándor vagy Kovács Kokó István" - szögezte le a producer. Majkát is megkérdeztük, hogy mit szól Dopeman Heti hetes-beli megjelenésének. "Én biztos nem ülök be vele egy műsorba" - zárta rövidre a ValóVilág egykori sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.