műsorvezető válás Reflektor magazin hízás Forró nyomon Mádai Vivien sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien néhány éve még úgy érezte, hogy révbe ért az élete: műsorvezető lett a legnagyobb  kereskedelmi csatornán, ledobott jó néhány kilót és megtalálta élete párját. Aztán hirtelen elvált, meghízott és nemrég a képernyőről is a háttérbe vonult: szerkesztő-riporterként folytatja karrierjét. A Life.hu interjúja.

Új sorozat a Life.hu-n: 3 perc azzal a sztárral, akiről mindenki beszél

Lelki okokból híztál meg az utóbbi időben?

Igen, biztosan. Ha nem vagyok jól, én nem fogyni kezdek, hanem ellenkezőleg: az evéssel kompenzálok, és máris felszaladnak a pluszkilók. Az azonban nem igaz, hogy emiatt kellett távoznom az RTL Klub Reflektor című műsorából, ahogy sokan feltételezték. Egyszerűen közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy eljött a váltás ideje.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A többi képért kattints ide!

Amikor férjhez mentél, láthatóan kivirultál, lefogytál, csodásan néztél ki.

Igen, mert harmóniában voltam, boldog voltam.

Akkor mégis miért ért véget a házasságod mindössze 8 hónap után?

8 hónapja voltunk együtt Bencével, amikor összeházasodtunk. Mindketten nagyon komolyan gondoltuk: családra, gyerekekre vágytunk. Aztán a hétköznapok során kiderült, hogy sok dologban, az élet apróságaiban nem értünk egyet és végül - hiába küzdöttünk - be kellett látnunk, hogy nem megy tovább. Egyszerűen nem értettünk egyet és végül én mondtam azt, hogy vége.

És vége?

Májusban lesz egy éve, hogy elváltunk, már túlléptem ezen. Ettől függetlenül nagyon szeretem, a mai napig jó barátok vagyunk, és azt sem zárom ki, hogy egyszer még újra egy pár leszünk. Talán épp azért nem is találtam azóta komoly partnert, mert azért történt bármi, kötődöm hozzá. Nem tudom.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A galériához kattints a képre!

Lenne lehetőséged ismerkedni?

Hogyne, vannak érdeklődők, sőt randiztam is néhányszor, de senki nem fogott meg annyira, hogy komoly kapcsolatot kezdtem volna. Holott nem élvezem a szingliséget, én szeretek párkapcsolatban élni. Ugyanakkor a válás óta eltelt időszak megtanított arra, hogy igenis képes vagyok egyedül lenni, élvezni önmagam társaságát. Nagy szó ez tőlem, hiszen 16 éves korom óta volt párom, és igazi kapcsolatfüggő voltam. Mostanra viszont elértem, hogy néha már idegesít, ha vannak körülöttem.

Említetted, hogy Bencével már a családalapításon törtétek a fejeteket...

Igen, és most is arra vágyom, hogy mielőbb anya lehessek. Nem vagyok karrierista típus, soha nem is voltam. Engem boldoggá tenne, ha három gyerekemet otthon nevelgethetném és főzhetnék a férjemnek, ahogy anyukám is tette. Mi hárman vagyunk lánytestvérek, és van egy öcsém is. Szeretném követni a szüleim mintáját. Ehhez persze meg kell találnom a megfelelő partnert.

És milyen az elképzelt férfi?

Megbízható és őszinte természetesen. És az is nagyon fontos, hogy fel tudjak rá nézni. Olyan erős pasit kell találnom, akinek helyén van az önbizalma. Műsorvezetőként nehéz olyan párt találni, akinek nincs kisebbségi komplexusa csak azért, mert ha együtt belépünk egy helyre, esetleg nem őt, hanem a feleségét veszik észre.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

További fotókért kattints a képre!

A volt férjedet is zavarta ez?

Nem tudom. Talán a lelke mélyén igen.

Most viszont változott a helyzet, hiszen nem leszel képernyőn. A Forró nyomon szerkesztő-riportereként folytatod a karriered.

Igen, és nagyon örülök ennek. Olyan volt eddig a pályám, mintha a ház építésekor először a tető került volna fel és én most építem hozzá a falakat. Van mit tanulnom. A Forró nyomon kevésbé kötött, mint az, amivel a Reflektor magazin járt, amikor minden nap meghatározott időpontban kellett mennem stúdióba. Így az új munkámat a tanulás mellett is tudom csinálni. Nagyon örülök, hogy Máté Kriszta mellett dolgozhatok, rá amolyan pótanyaként tekintek, nagyon sokat köszönhetek neki. És persze nagyon izgalmas, új terep ez. Most forgattam le az első anyagomat egy gyilkossági üggyel kapcsolatban és interjút készítettem a tettessel.

Nem viselt meg?

Nem. Azt hiszem, elég kemény csaj vagyok, és ilyen esetekben tudom magam függetleníteni a helyzettől. Nem viszem haza a munkámat.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Tóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.htmlLilu szereti, ha keményen fogjákhttp://www.life.hu/legykepben/20130312-lilut-a-szombat-esti-laz-musorvezetojet-proba-alatt-kemenyen-kellett.htmlGiccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.htmlBoros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"http://www.life.hu/legykepben/20130313-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komas-allapotat-boros-csaba.htmlKisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.