Helyreállt a családi béke VV Fecónál

balhé VV Fecó elhagyás Való Világ szakítás anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem töltötte egykori villatársával, VV Dyával a hétvégéjét VV Fecó, azaz Balogh Ferenc, akit pár napja faképnél hagyott a felesége.

Szent a béke VV Fecóéknál, akit a hétvége előtt kidobott a felesége, Angéla, ugyanis elege lett a férje melletti állandó kilátástalanságból és Fecó hitegetéseiből.

Forrás: Facebook/Való Világ
Forrás: Facebook/Való Világ

VV Fecó a közösségi portálon kürtölte világgá bánatát, amikor elhagyta az asszonya. "Na sziasztok emberek, mostantól megint csak egyedülálló lettem sajnos, Angéla megint elhagyott. Itt hagyott. De megpróbálok nem siránkozni, mert majd csak küld a jóisten mellém egy olyan embert, aki megbecsül és szeret tiszta szívből!"

Vasárnap viszont egy szívmelengető üzenetet tett közzé Fecó, amely szerint ismét szent a béke a viharos életű családban. "Sziasztok, mindenki nyugodjon meg, Angélával most már béke van megint! Hála a jó Istennek, meg az édes kis cicámnak! De a félreértések elkerülése érdekében nem Dya miatt vesztünk össze! És nem is más nő miatt, vagy mert Angéla megcsalt volna. Nem vagyok együtt Dyával és nem járok vele, Angéla meg nem vitte el a gyerekeket. Együtt vagyunk és szeretjük egymást!" - kürtölte világgá boldogságát a valóságshow-hős, aki fél évre elköltözött családjától Londonba egy esetleges jobb élet reményében, de a szíve hazahúzta családjához.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Elhagyta a felesége VV Fecóthttp://www.life.hu/legykepben/20130314-balogh-ferenc-a-valo-vilag-egykori-szereploje-egyedul-maradt-felesege.htmlMegtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-vv-feco-valo-vilag-sztarja-ajandekot-vett-gyerekeinek-ket-aranyhalat.htmlVV Dya még mindig Fecót szeretihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120817-vv-dya-meg-mindig-szerelmes-vv-fecoba.htmlVV Fecó családja teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/legykepben/20120229-vv5-vv-feco-teljesen-elszegenyedett-de-cigany-tancot-szeretne-tanitani.htmlVV Fecó nem néz pornófilmekethttp://www.life.hu/legykepben/20120226-valovilag5-vv-feconak-forro-a-vere-es-nem-nez-pornofilmeket.htmlEzekben a ruhákban könnyebben olvadnak a kilók!http://www.life.hu/legytrendi/20130315-trendi-sportruhazat-futashoz-jogahoz-edzeshez.htmlEltorzult egy házaspár teste a rengeteg hamburgertőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130228-gyorsettermi-etelek-miatt-hizott-el-egy-par.htmlByeAlex: "Sok rosszat kaptam az élettől"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130315-byealex-sok-rosszat-kaptam-az-elettol-szily-nora-interjuja.htmlSíkosító-kisokos nem csak ínyenceknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-sikosito-kisokos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.