SuperTv2 A Nagy Duett Király Linda Lakatos Márk Erdélyi Mónika Gáspár Laci emlékezetes pillanat Bangó Margit sztár Szabó Győző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap végéhez ér A Nagy Duett 2013-as szériája. A Life.hu összegyűjtötte a 3 legemlékezetesebb produkciót.

Kétségtelenül Bangó Margit és Lakatos Márk rapfeldolgozása, a Belehalok volt a legkatartikusabb pillanata a SuperTV2 szórakoztató műsorának, ahol a közönség először szembesülhetett vele, hogy a Kossuth-díjas énekesnő és a népszerű stylist együtt csodákra képes.

A műsor legmegindítóbb pillanata talán Király Linda és Szabó Győző Smile című produkciója volt, amely az énekeseket és a közönséget is meghatotta. A dalt hallgatva Liptai Claudia és a zsűri egyetlen nő tagja, Balázs Klárika is sírva fakadt.

Erdélyi Mónika is olyasmit mutatott magából A Nagy Duettben, amit talán sokan nem gondoltak volna a róla. A Gangnam Style-ban, Gáspár Laci oldalán igazi szórakoztató pillanatokat szerzett a közönségnek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.