halál SuperTv2 A Nagy Duett Király Linda tragédia sztár Szabó Győző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó pillanatokat élhettek át vasárnap A Nagy Duett nézői, amikor Szabó Győző legjobb barátja emlékére énekelt, aki tragikus körülmények közt hunyt el. A produkció végén Liptai Claudia is sírva fakadt, mert halott édesanyjára emlékeztette a megható produkció - tudta meg a Life.hu.

Szélsőséges érzelmek jellemezték A Nagy Duett vasárnapi adását, amelyben nem csak a nevetésé volt a főszerep. Minden duettpár két dalt adott elő ezen az estén is. Szabó Győző és Király Linda első produkciója, a Smile című dal szinte mindenki szemébe könnyeket csalt.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Maguk az előadók is meghatottan énekeltek. Nem véletlenül, hiszen mindkettejüknek nagyon fontos emlékeket idézett meg Nat King Cole Smile című legendás slágere. "A legjobb barátomra emlékszem ezzel a dallal, aki tragikus körülmények közt néhány éve meghalt egy autóbalesetben" - árulta el a színész, aki a színpadon, a produkció végén egy puszit is küldött barátjának az ég felé fordulva. Király Linda szemében is könnyek csillogtak a dal előadása közben és utána is, hiszen őt az édesanyja súlyos betegségére emlékeztette a nóta. Testvéreivel ezt a dalt énekelték az anyukájának, amikor a gyilkos kórral küzdött, hogy segítsék jobb kedvre deríteni.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, SuperTV2
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, SuperTV2

A túlcsorduló érzelmek nem hagyták hidegen a stúdióban jelen lévőket sem. Balázs Klári és Liptai Claudia is a könnyeivel küzdött a dal értékelésének pillanataiban. "Nekem az ilyen megható pillanatokban mindig édesanyám jut eszembe, aki nagyon hiányzik és akiről tudom, hogy nagyon büszke lenne a lányára és imádott unokájára is. Megindító volt látni Győző és Linda áradó érzelmeit is. Valóban úgy gondolom, hogy a zene egy csodálatos összekötő kapocs az életben."- árulta el a Life.hu-nak Claudia utalva arra, hogy ezen az estén kislánya, Gesztesi Panka is színpadra lépett.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.