Újabb ex-villalakó hagyja el az országot

VV5 szakács rádiózás szakma Dukai Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gergő elhagyja az országot és Németországba költözik - mesélte az egykori villalakó a Life.hu-nak testvére, Dukai Regina divatbemutatóján.

Hamarosan Németországban folytatja életét az egykori villalakó, aki visszatér eredeti szakmájához és szakácsként, konyhafőnökként fog dolgozni. "Miután a rádiózásból nem tudtam rendesen megélni nem tudtam visszautasítani azt a rendkívüli ajánlatot, amit kaptam. Németországból, ezért Bleisteinba költözöm. Visszatérek az eredeti szakmámhoz" - osztotta meg a Life.hu-val Gergő, aki még kihasználta a magyar főváros adta szórakozási lehetőségeket, és megjelent húga, Dukai Regina divatbemutatóján.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kirabolták Csomor Csilláthttp://www.life.hu/legykepben/20130429-csomor-csilla-magyar-szinesznot-kiraboltak.htmlSzabó Győző celebrálta Pataki Zita esküvőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130426-pataki-zita-az-rtl-klub-idojosa-duplan-unnepelt-eskuvojen.htmlBalesetet szenvedett Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130426-madai-vivien-magyar-musorvezeto-osszetorte-autojat.htmlTucatnyian megsérültek a prágai robbanásbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130429-robbanas-tortent-praga-belvarosaban-tobben-megserultek-valoszinuleg-gazrobbanas-tortent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.