Eurovíziós Dalfesztivál Malmö Kedvesem ByeAlex Svédország énekes tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beváltotta ígéretét ByeAlex. Egy életre szóló szuvenírt hoz haza Svédországból, egy új tetoválást varratott magára.

ByeAlex már bejelentette, hogy a Szent István-bazilika képét fogja magára tetováltatni, és tegnap Peter Lagergrennel, a legismertebb svéd tetoválóművésszel kivarratta magát. Alex már korábbról ismerte a művészt, többször készített interjút vele, ugyanis civilben egy tetoválásokkal foglalkozó magazinnak dolgozik újságíróként.

Forrás: Facebook/ByeAlex
Forrás: Facebook/ByeAlex

"Ma megajándékoztam magam egy új tetoválással, melyet egy kiváló svéd tetováló, Peter Lagergren készített el nekem; a téma a Szent István-bazilika" - tette közzé a közösségi oldalán.

Alex kötődése a Szent István-bazilikához nem először nyilvánul meg. "A verseny után vasárnap egymagam beültem a Bazilikába, gondolkodtam a győzelmemen, töprengtem a jövőmön, és egyszerűen csak élveztem a napsütést. A célom, hogy a hétköznapjaim ugyanúgy éljem, mint eddig, hiszen nem vagyok érdekesebb, mint bárki más" - osztotta meg a gondolatait Alex, miután megnyerte A Dal című eurovíziós előválogatót.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.