Pallavicini Zita lány A címlaplány reggeli etikett versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luca saját bevallása szerint inkább a "neveletlen hercegnő" kategóriába tartozna, akit társaival együtt igyekeztek kikupálni illemből és etikettből A címlaplány e heti adásában.

A lányok viselkedését és illemtudását tesztelte Pallavicini Zita őrgrófnő, aki egy elkülönített szobából figyelte, hogy mit csinálnak a lányok a reggelinél.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál
Fotó: VIASAT3/Nánási Pál

A kissé szétszórt Luca szinte minden egyes étkezés alkalmával leeszi magát. Őt nem különösebben érdekli az illem, az etikett, viszont elismeri, hogy vannak dolgok, amikkel jó tisztában lenni.
"Hajlamos vagyok arra, hogy leeszem magamat. Szeleburdi vagyok, néha pedig csak szerencsétlen. Zitától szerencsére kaptam jó pár hasznos tippet, például ha leszem magam, azt ne kezdjem világgá kürtölni, hanem simítsam el, mert nem biztos, hogy más is észrevette. Anyukám mindig magyarázta, hogyan kell illedelmesen étkezni, ehhez képest túl sok újat nem tanultam. Az viszont újdonság volt, hogy miről illik beszélni és miről nem, hogyan illik kimenni a mosdóba. Nem ez volt a legizgalmasabb feladat a műsorban" - összegezte lazán a fiatal lány, akinek még nem volt alkalma gyakorolni a tanultakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.