színésznő nyomor Csala Zsuzsa pénztelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói segítsége nélkül gyakorlatilag éhen halna Csala Zsuzsa, aki havonta 37 ezer forintból kellene, hogy fenntartsa magát. A népszerű komika már azt sem bánná, ha meghalna. 

A színésznő napról napra él, és minden hónapban rakosgatja a forintokat, de így sem jönne ki, ha rajongói nem ajánlották volna fel, hogy önzetlenül segítenek rajta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Egy csongrádi házaspár annak idején megkeresett, amikor megtudták, hogy el akarom adni a házamat. Azt mondták, nem akarják látni a szomorúságot az arcomon, mert annyi vidámságot hoztam az életükbe. Teljesen ledöbbentem, amikor a levelükben azt olvastam, hogy ők anyagilag olyan jól állnak, hogy megengedhetik maguknak azt, hogy minden hónapban támogassanak egy bizonyos összeggel, ami fedezi a rezsimet. Ez az én Kossuth-díjam! Kilátástalan az életem, már nem akarok sokáig élni. Nem tetszik, ami itt megy, nincs kedvem ehhez az egészhez. Ez nem fog változni, ezért nem zavarna, ha már holnap meghalnék" - mondta keserűen a Blikknek Csala Zsuzsa, akinek nemrég nem csupán anyagi nehézségeivel, de még az árvízzel is meg kellett küzdenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.