műsorvezető esküvői ruha Iszak Eszter Dobrády Ákos sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA TV műsorvezetője csodás esküvői ruhákat próbálhatott fel egy fotózáson, és arról is mesélt a Life.hu újságírójának, hogy kedvesével, Dobrády Ákossal tervezik-e már az esküvőjüket.

Esztiről pazar képek születtek és igazi királylánnyá változott ezekben a pompás ruhakölteményekben.

RedLemon
RedLemon

"Régi álmom teljesült, amikor meseszép ruhákba bújhattam a fotózáson. Mi még nem tervezzük Ákossal az esküvőt, majd ha már ott tartunk, olyan ruhát szeretnék, amelynek a háta teljesen nyitott, elöl pedig kicsit egyszerűbb fazon. Visszafogott vonalvezetésű ruhára vágyom, egyáltalán nem szeretem a csili-vili modelleket. A masnikért és az extrém, bohém kiegészítőkért viszont élek-halok. Általában egyébként sportosan öltözködöm, a nőiesebb ruhák és az ékszerek mostanában kezdtek érdekelni. Kivágott felsőben azonban ritkán látni, mert úgy érzem, valahogy nem áll közel hozzám" - mesélte Eszti az Esküvő Classic magazin fotózásán.

Nézd meg itt, hogyan készültek a varázslatos fotók:

Hétfő éjfélig tart a harmadfokú hőségriadóhttp://www.life.hu/legykepben/20130725-hosegriado-lepett-ervenybe-julius-25tol-csutortoktol-hetfo-ejfelig-harmadfoku-hosegriadot.htmlAz X-Faktor új zsűrijének szélsőséges az ízlésehttp://www.life.hu/legykepben/20130722-szelsoseges-iz-izlese-az-xfaktor-uj-zsurijenek.htmlBalhézott Éjjel-nappal Budapest Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20130725-gabor-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-balheba-keveredett-egy-fovarosi-szorakozohelyen.htmlForma-1-esekhez épül be Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-madai-vivien-magyar-musorvezeto-beepul-a-forma-1-egyik-csapataba.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.