Gesztesit csókolva tér vissza Liptai

csók Jóban Rosszban sorozat kóma Gesztesi Károly Liptai Claudia visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zámori Alexát alakító Liptai Claudia 2 év után tér vissza a Jóban Rosszban című sorozatba. A doktornő eddig kómában feküdt.

Hatásos visszatérést találtak ki a Jóban Rosszban forgatókönyvírói Liptai Claudiának. A színésznő szerepe szerint két évig feküdt kómában, csütörtökön azonban visszatér a sorozatba. Zámori Alexa első útja a Gesztesi Károly által megformált Füredi Attilához vezetett, aki épp az esküvőjét tartja Balatoni Andreával, azaz Ullmann Mónikával - tudta meg a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu, SuperTV2
Bálint Antónia mégsem szakított Tereh Öcsivelhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-balint-antonia-megsem-szakitott-tereh-istvannal-egyutt-forgattak-az-edes-elet-cimu-sorozatot.htmlÉvente 40 ezer kutya vár gazdárahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-evente-40-ezer-kutya-var-gazdara-indul-a-szabad-a-gazdi-program-1.htmlBalázsék elbúcsúztakhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-sebestyen-balazsek-elbucsuztak-adasban-kertek-elnezest.htmlEgyelőre Barátok közt marad Bozsek Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-bozsek-mark-nem-dontotte-el-hogy-otthagyja-e-baratok-kozt-sorozatot.htmlGond van a 2-es metróvalhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-a-2-es-metro-vonalan-futo-uj-alstom-gyartmanyu-szerelvenyekkel-sok-a-muszaki-problema.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.