A testéből élt VV Charlotte

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Charlotte prostituált büntetőügy ValóVilág6 UFO szexuális szolgáltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfifaló lány, aki bemutatkozó kisfilmjében büszkén mesélte, ötszáz férfival volt együtt, azt elfelejtette említeni, hogy sok szeretője közül többen fizettek neki a szexuális szolgáltatásért.

Kiderült: a ValóVilág 6 Charlotte-ja szexmunkás volt, és neve Varga „UFO" Zsolt büntetőügyében is felmerült – írj a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zsolt ügyvédje is igazolta, hogy Charlotte az, akiről a vallomás szólt. Zsolt pedig nem lepődött meg, hogy Aradi Charlotte feltűnt ebben a valóságshow-ban, mert az Éden Hotel 2-be is jelentkezett, de azt furcsállja, hogy nem ismerte el a múltját, hiszen ebben a műsorban az ilyesmi nem szégyen – vázolta dr. Szigeti Szabolcs.

Csajos estét tartott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20140120-vajna-timea-andy-vajna-felesege-csajos-partit-tartott-las-vegasban.htmlTemplomban imádkoznak VV Alexáérthttp://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-alexaert-a-valovilag-6-szereplojeert-edesanyja-minden-nap-imadkozik.htmlVV Simon furább, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-simon-a-valovilag-6-csodabogara-titkokat-arult-el-magarol.htmlMégsem kapott állásajánlatot Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20140110-szebeni-istvan-cafolta-miszerint-allasajanaltot-kapott-volna-az-mtva-tol-ahonnan-majusban-kirugtak.htmlTornóczky Anita kedvencéért aggódikhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-tornoczky-anita-volt-musorvezeto-akupunkturas-kezelesre-vitte-nemetjuhasz-kutyajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.