Sarka Kata LL Junior énekesek A Nagy Duett Pokorny Lia Dolhai Attila Dundika Csisztu Zsuzsa Joshi Bharat Csepregi Éva színészek Sipos Peti Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan kiszivárognak A Nagy Duett párosainak nevei. A TV2 egyelőre csak két duó nevét árulta el, ám a Life.hu megszerezte a többit is.

A TV2 február 9-én kezdődő produkciójának első párosa Csepregi Éva és Joshi Bharat, akik az élet más-más területén sikeresek, de hamarosan együtt is megcsillogtatják tehetségüket.

A csokoládétól elcsábuló Pokorny Lia színésznő az új életről álmodó Dolhai Attilával, az Operettszínház művészével áll színpadra.

A vérnyulak által rabul ejtett Hien a francia származású műsorvezetővel, Cookyval igyekszik majd megtalálni a közös hangot.

Még jó, hogy leszámolt a fájdalmaival Sipos Peti, aki az egykori tornásznővel, a ma már kétgyerekes anyukával, Csisztu Zsuzsával lép színpadra.

A csalás álozatává vált, majdnem nyertes Király Viktor most bizonyíthat. Társa, a párjával, Majkával a tavalyi év sztárpárjának választott Dundika legalább tud énekelni. Majkának már többször is vokálozott.

Nem hiányozhat a TV2 produkciójából a műsor 2011-es szériájában szereplő Hajdú Péter felesége, Sarka Kata sem, akit L.L. Junior próbál megénekeltetni.

Kárász Róbert, a Mokka műsorvezetője Oroszlán Szonja oldalán száll ringbe A Nagy Duett versenyé­ben.

Villalakót csinált a barátjából Tibi bácsi fiahttp://www.life.hu/legykepben/20140120-uj-bekoltozo-erkezik-a-villaba-katona-norbi.htmlOrális szex a villában (18+)http://www.life.hu/legykepben/20140120-oralis-szex-aurelio-es-teo-kozott-a-villaban.htmlÚj frizurája van Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20140120-puskas-peti-enekes-uj-frizurat-vagatott-a-mamma-mia-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.