Így fest Beyoncé smink nélkül, reggel az ágyban

Forrás: Instagram/Beyoncé -
ágy fotó reggel smink nélkül Beyoncé Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő megmutatta, hogy fest reggel, ébredés után.

A 32 éves énekesnő soha nem fél megmutatni magát. Ezúttal azonban nem gyönyörű ruhában, vagy szinpadi sminkben pózol. Az Instagramjára töltötte fel azokat a képeket, amelyeken közvetlenül ébredés után, smink nélkül is látható. Persze Beyoncé így is csodaszép, mint mindig.

Beyoncé smink nélkül, reggel az ágyban Forrás: Instagram/Beyoncé

Így lett tökéletes Beyoncé testehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20140128-testmozgas-es-karcsusitas-igy-lett-tokeletes-beyonce-teste-a-grammy-galan.htmlFülledt erotikát hozott Beyoncé a Grammyrehttp://www.life.hu/szepulj/20140127-beyonce-produkcioja-a-grammy-galan-nagyon-erotikus-volt-ferje-jay-z-is-a-szinpadra-allt-vele.htmlBeyoncé énekelt Michelle Obamánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20140120-michelle-obama-amerikai-first-lady-50-szuletesnapi-bulijan-fellepett-beyonce-amerikai-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.